# | Szakasz neve | Távolság | Felület | Időjárás | Gumi/setup választás | Beállított gumi |
Nap 1 | 60.8 km | |
1 | P.E.1 PANAHOLMA-PIEDRA PINTADA (UK 2) | 7.9 km | Száraz (Új) | Morning Crisp Clear | igen / igen | Gravel Dry |
| Útszéli szervíz - 3 perc |
2 | P.E.2 CURA BROCHERO-CIENAGA DE ALLENDE (Monti di Ala) | 10.2 km | Száraz (Új) | Morning Crisp Clear | nem / nem | Előző megtartása |
| Útszéli szervíz - 3 perc |
3 | P.E.3 CIENAGA DE ALLENDE-SARMIENTO (El Cubilete) | 13.7 km | Száraz (Új) | Morning Crisp Clear | nem / nem | Előző megtartása |
| Szerviz Park - 45 perc - 4 Skilled Szerelő |
4 | P.E.4 CURA BROCHERO-CIENAGA DE ALLENDE (Monti di Ala) | 10.2 km | Száraz (Új) | Morning Crisp Clear | nem / igen | Előző megtartása |
| Útszéli szervíz - 3 perc |
5 | P.E.5 CIENAGA DE ALLENDE-SARMIENTO (El Cubilete) | 13.7 km | Száraz (Új) | Morning Crisp Clear | nem / nem | Előző megtartása |
| Útszéli szervíz - 3 perc |
6 | P.E.6 PIEDRA PINTADA-PARADOR DON POGGI (Kormoran shakedown) | 5.2 km | Száraz (Normál) | Morning Crisp Clear | nem / nem | Előző megtartása |
Nap 2 | 60.2 km | |
| Szerviz Park - 60 perc - 4 Skilled Szerelő |
7 | P.E.7 SAN PEDRO (SS Berica) | 14.8 km | Száraz (Normál) | Noon Crisp Clear | igen / igen | Gravel Dry |
| Útszéli szervíz - 3 perc |
8 | P.E.8 LA LOMITA-CONLARA (Miadamanjaka) | 11.2 km | Száraz (Új) | Morning Crisp Clear | nem / nem | Előző megtartása |
| Útszéli szervíz - 3 perc |
9 | P.E.9 LAS TAPIAS-PARADOR DON POGGI (Carvalho de Rei 2008) | 8.2 km | Száraz (Normál) | Morning Crisp Clear | nem / nem | Előző megtartása |
| Szerviz Park - 45 perc - 4 Skilled Szerelő |
10 | P.E.10 SAN PEDRO (SS Berica) | 14.8 km | Száraz (Normál) | Noon Crisp Clear | nem / igen | Előző megtartása |
| Útszéli szervíz - 3 perc |
11 | P.E.11 LA LOMITA-CONLARA (Miadamanjaka) | 11.2 km | Száraz (Új) | Morning Crisp Clear | nem / nem | Előző megtartása |
Nap 3 | 8.2 km | |
12 | P.E.12 LAS TAPIAS-PARADOR DON POGGI (PS) (Carvalho de Rei 2008) | 8.2 km | Száraz (Kopott) | Morning Crisp Clear | nem / nem | Gravel Dry |