magyar english
 
Menü
 
Bejelentkezés
 
Regisztráció
 
Játékban (21) refresh
  Bajan-Loeb (ss1)
  DIACONESCU Remus (ss2)
  GTwjp (ss1)
  TuanZ (ss2*)
  (Stig of RBR) (ss1)
  Pa33aPa3oM (ss1*)
  PaperEdge
  Reef_LGB
  (Stig of RBR)
  zandry (ss11)
  (Stig of RBR)
  SPACEBAR_
  poli (ss5*)
  dunmatias
  (Stig of RBR) (ss2)
  (Stig of RBR) (ss3)
  dejkooVBR
  (Stig of RBR)
  Chen anan
  Francois Caratti
  Hairless_Bear
 
Bajnokságok
 
 
 
 
Links
 
Hirdetés
 
Adminok
 
 
Letöltés
Letöltés : Rallysimfans_Installer

Rallysimfans (RSF) installation - New and Update installations

ÚJ RSF TELEPÍTÉS:
1. Töltse le az rsf_installer_files_V3.torrent fájlt (lásd az alábbi rsf_installer_files_versionTag.torrent linket).
2. Nyissa meg a kedvenc torrentkliens alkalmazását. Ez az útmutató feltételezi, hogy a www.qBitTorrent.org alkalmazással rendelkezik, de bármely más torrent alkalmazás is működik.
3. Adja hozzá az rsf_installer_files.torrent fájlt a torrent listához a qBitTorrent alkalmazás "Add torrent..." menüparancsával.
4. Állítsa be a "Save At" fájl mentési helyét a hozzáadott rsf_installer_files torrenthez a c:/games/richard burns rally/ mappába. Vagy használjon bármilyen más mappanevet, ahová az RSF RBR-t tervezi telepíteni, vagy ahová már van RSF RBR abban az esetben, ha teljes újratelepítést végez.
5. Fogadja el az új torrentet a qBitTorrentben az "OK" gomb megnyomásával.
6. Néhány perc múlva a qBitTorrentnek azt kell mutatnia, hogy bizonyos kb/mp sebességgel tölti le a fájlokat. Ha hibát mutat, vagy a letöltési sebesség nulla marad, akkor kérjük, nézze meg a Rallysimfans torrent telepítési útmutatót a részletekért, hogyan kényszerítheti a qBitTorrent-et a tracker lista frissítésére (lásd a Rallysimfans telepítési útmutató linkjét alább) .

7. Amikor az rsf_installer_files torrent 100%-ban elkészült, akkor folytathatja a Rallysimfans Installer alkalmazással.
8. Töltse le a Rallysimfans Installer alkalmazást (lásd a Rallysimfans_Installer_versionTag linket lent).
9. Futtassa a Rallysimfans_Installer.exe alkalmazást, és válassza ki a telepítés nyelvét (nem befolyásolja az RSF és az RBR nyelvét).
10. Állítsa be az "RSF célmappa" mappát, mint azt a mappát, ahová az RSF RBR-t telepíteni kívánja. Ebben a példában ez a c:/games/richard burns rally mappa volt.
11. Állítsa be az "RSF telepítőcsomagok forrásmappája" mappát c:/games/richard burns rally/rsf_installer_files mappának, ha a c:/games/richard burns rally mappát használta a torrent SaveAt mappa helyeként (Ha a torrentet úgy állította be, hogy máshonnan töltse le a fájlokat, akkor használja azt a mappát). Proceed to the next screen.
12. Válassza a "Teljes telepítés" vagy a "Minimális telepítés" lehetőséget, ha ez egy új RSF telepítés. További részletekért lásd a telepítési útmutatót.
13. Folytassa a telepítési képernyőket, és kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.


MEGLÉVŐ RSF TELEPÍTÉS FRISSÍTÉSE:
1. Töltse le a Rallysimfans Installer alkalmazást (lásd az alábbi Rallysimfans_Installer_versionTag linket).
2. Futtassa a Rallysimfans_Installer.exe alkalmazást, és válassza ki a telepítés nyelvét (nem befolyásolja az RSF és az RBR nyelvét).
3. Állítsa be az "RSF Cél mappa" mappát a meglévő RSF játékmappa helyeként (például c:/games/richard burns rally). Általában ez előre be van állítva a frissítéseknél, de ha ez valamiért üres, akkor válassza ki azt a mappát, ahol a meglévő RSF RBR játékfájlok vannak.
4. Állítsa be az "RSF telepítőcsomagok forrásmappája" mappát c:/games/richard burns rally/rsf_installer_files mappának (ha a meglévő RSF RBR játékcsomagja a c:/games/richard burns rally mappában van), és folytassa a következő képernyővel.
5. Válassza a "Meglévő telepítés frissítése" opciót, és folytassa a telepítési képernyőkön, és kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.


Links:
TORRENT FILE: rsf_installer_files_V3.torrent
   MD5 hash: "47a835b57579db629394e6a913c8630e"


RSF INSTALLER APP: Rallysimfans_Installer_v1.47.0 (3.68Mb)
   MD5 hash: "b5d3f9e82e8da0d88be769628ff49b21"


GENERAL RSF INSTALL GUIDE: RBR_instructions_v7_2.pdf
(server selection step in this guide is outdated and the server list is now different)

TORRENT INSTALL GUIDE: Rallysimfans torrent installation guide

VIDEO TUTORIAL OF TORRENT INSTALLATION (By Luppis):
RallySimFans RBR Installation & RSF Launcher quick guideFONTOS MEGJEGYZÉSEK AZ RSF RBR TELEPÍTÉSÉHEZ:
- A telepítés során internet-hozzáférés szükséges.
- Az RSF RBR első futtatásakor internet-hozzáférés szükséges. Az RSF letölt egy autót, amikor először vezeted az autót. Internet-hozzáférés nélkül legalább egyszer nem lenne autója.
- NE próbálja meg az RSF-et ugyanabba a mappába telepíteni az RBRTM-mel, az RSRBR-rel vagy bármely más RBR-móddal.
- NE telepítse az RSF-et a következő mappák egyikébe sem, mert ezek fájl-hozzáférési problémákat okozhatnak az RBR-ben
-- C:\Program Files\
-- C:\Program Files (x86)\
-- C:\Felhasználók\A fiók neve\ (Dokumentumok, Asztal, Letöltések stb. rendszermappák)
- NE használjon speciális vagy lokalizált nemzeti karaktereket az elérési útnevekben. Minden, ami nem része a western-latin1 karakterkészletnek, különleges karakternek számít az RBR-ben. A biztonságos karakterkészlet a-z, A-Z, 0-9, szóköz és - és _ karakterek.


Elnézést kérünk a letöltési szerverek kapacitásproblémái miatt, ezért kellett bevezetnünk a torrent opciót. A régi szerver egyszerűen nem tudta kezelni a fájlletöltési sávszélességet. A torrent letöltés mindenki számára segít megoldani a problémát. Ez egy "pozitív probléma", amikor egyre többen találják a Rallysimfans RBR modot az RBR játék legszórakoztatóbb módjának.

Most azonban itt a lehetőség, hogy segítsen és hozzájáruljon az egész RSF RBR közösséghez. Nagyra értékelnénk, ha megtartaná a letöltött RSF torrent fájlokat, és engedélyezné Torrent alkalmazásának, hogy ezeket az RSF fájlokat használja, és így segítsen nekünk és másoknak az RSF telepítőfájlok letöltésében. Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy ez önkéntes, és semmilyen módon nem követeljük meg az RSF rally élményét, és semmilyen módon nem korlátozzuk az Ön RSF rally-élményét akkor sem, ha nem tudja a háttérben hagyni a Torrent alkalmazást. Köszönöm a megértést.Rallysimfans RBR online telepítő v1.47.0 (2024-02-25)

A Rallysimfans.hu plugin és az új pályák NEM kompatibilisek a cseh (RBRTM) és a francia (RSRBR) pluginnal!
A telepítő futtatásához internet hozzáférés szükséges.
A telepítő tartalmazza a Richard Burns Rally alap játékot, és az összes támogatott pályát és a DirectX 9.0c-t.
Richard Burns Rally-t NE TELEPÍTSD a
- C:\Program Files\
- C:\Program Files (x86)\
- C:\Users \ Your Account Name\ (Dokumentumok, Asztal, Letöltések stb.)
- C:\Program
mappába és a mappa neve ne tartalmazzon ékezetet és speciális karaktert, mert nem fog megfelelően müködni.
Győződjön meg arról, hogy az RBR játék és az RSF_Launcher alkalmazás be van zárva, mielőtt folytatná a telepítést.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------


v1.47.0
A RallySimFans (RSF) újdonságai:
- Új: A Practice/StartStage menüsor további lehetőségeket kínál: Véletlenszerű autó, Véletlenszerű pálya és Véletlenszerű autó+pálya opciók (a lehetőség kiválasztásához használja a bal/jobb nyílbillentyűket).
- Új: Egy vadonatúj "Import skin" az RSFLauncher.MyCars-ban. Egy egyéni RBR autó skin csomag telepítése még soha nem volt ilyen egyszerű. Csak töltsd le a kedvenc RBR autód skinjeit (egy zip/rar/7z archív fájl) a különböző RBR livery/skin weboldalakról, kattints a "Skinek importálása" gombra és válaszd ki a letöltött zip/rar/7z skinpack fájlt és lepődj meg.
- Új: A játékbeli Stage és Car menü mostantól megjegyzi a legutóbbi választást, amikor újra megnyitsz egy almappát (ENTER billentyű a Stage és Car menüsorokban).
- Új: A Stage és Car menü támogatja a billentyűkombinációkat a stage vagy car kiválasztásához. Ha megnyomod a "H" billentyűt, akkor a H betűvel kezdődő szakaszokra ugrik. Ha néhány másodpercen belül folyamatosan nyomod az "A" és az "R" billentyűket, akkor a menü kiválasztása a "Har" keresőszóval kezdődő szakaszokra ugrik. Ez mind a Stage és Car főmenü választó sorában, mind az almappák nézeteiben működik.

- Új: NGP 7.3.774.488 (by WorkerBee) fizikaváltozat multimagos, motorindító és részecskeeffektus fejlesztésekkel (további részletekért lásd alább).
- Új: A legújabb NGP verzióval most már az RBR IGNITION vezérlőbillentyűt kell kötni a motor indításához. Ha az IGNITION RBR vezérlőbillentyű nincs beállítva, akkor egy figyelmeztető üzenetet fogsz látni a rajtban.

- Új: OpenRBRVR 0.7.4 (TorttuP aka Detegr) számos javítással és javítással (további részletekért lásd alább).
- Új: Különféle openRBRVR integrációs fejlesztések az RSFLauncherben és az RSF játékon belüli bővítményben.

- Új: RBRHUD 0.2.6.4 (by Towerbrah) renderelési és teljesítményjavításokkal (további részletekért lásd alább).
- Új: RBRHUD. Hiszed vagy sem, már 95/98-as NGP7-es autónak van teljesen működő 3D-s élő műszerfala! Elképesztő munka az RBRHUD csapattól és az RBR közösségtől, tudván, hogy néhány hónappal ezelőtt még nem volt semmi. De még mindig szükségünk van a segítségetekre, hogy teszteljétek, kommentáljátok és javítsátok ezeket az RBRHUD műszereket, vagy akár az utolsó hiányzó műszereket is létrehozhatjátok.

- Új: SkinManager.Carparts. 96/98 NGP7 testreszabható autó az RSFLauncher.MyCars.SkinManager.Carparts-ban! Néhány hónappal ezelőtt ez egy egyjegyű szám volt. Elképesztő, ha szabad így mondanom. Szafari lőkhárítót és lámpákat akarsz? Sárvédőt? Extra lámpákat a motorháztetőre? Most szabadjára engedheted kreativitásodat, és ténylegesen felhasználhatod azokat az alkatrészeket, amelyek létrehozásával egy autómodellező heteket töltött, de eddig senki sem tudott ezekről. Most már van egy egyszerű módja annak, hogy felhasználjuk azokat az autóalkatrészeket, amelyeket egy autómodellező mindannyiunk számára készített.

- Továbbfejlesztett: A Pálya és autó menü sorai mostantól betűrendben vannak rendezve, amikor a balra/jobbra nyílbillentyűkkel választod ki a következő vagy előző elemet (korábban a pályaazonosító sorrendben volt, de egy felhasználó számára ez zavaró sorrend volt).
- Továbbfejlesztett: Az RSFLauncher.MyCars oldalon a játékbeli RSF pluginban lévő autó előnézeti képe mostantól a kiválasztott skinhez kapcsolódik.
- Továbbfejlesztett: Az RSFLauncher.MyCars különböző fejlesztéseket tartalmaz egy skin és carpart kiválasztásánál és törlésénél.
- Továbbfejlesztett: RSFLauncher.MyCars.SkinManager és egy skin specifikus metadata.ini fájl új URL opcióval rendelkezik, hogy az emberek könnyen megtalálják az eredeti letöltési és RBR blog oldalt. Ha Te vagy a skin szerzője, akkor kérjük, tekintsd meg a cars\Fiesta_rally3\skins és cars\Peugeot__208_Rally4\skins mappákat az RSF SkinManager fájlszerkezetének, a metaadat fájl tartalmának és az előnézeti képek példájához. Az ilyen metadata.ini és readme.txt fájlokat a skin zip/rar/7z fájlba is beleteheted, és az új "Skinek importálása" importálja ezeket a fájlokat, hogy további részleteket mutasson a skin csomagról.
- Továbbfejlesztett: Az RSFLauncher új opciókkal és néhány egyéb javítással rendelkezik az OpenRBRVR beállításaihoz.
- Továbbfejlesztett: Alapértelmezés szerint a régi RBR játékmódok QuickRally/RallySeason/RallyChallenge el vannak rejtve az RBR főmenüjében, mivel ezek nem működnek, hacsak az NGP7 autókat nem telepítjük manuálisan a 0..7-es autós slotokba. Beállíthatod, hogy az RSF mutassa ezeket a régi játékmódokat a rallysimfans.ini [drive] show_legacy_gamemodes=true opció beállításával, vagy az RSFLauncher alkalmazásban a "Show RSF in main menu" opció kikapcsolásával. Ezt azért tettük, hogy elkerüljük, hogy az új emberek azt kérdezgessék, miért nem tudnak az 1. és a hátrameneti sebességnél tovább kapcsolni, amikor megpróbálják használni ezeket a régi játékmódokat inkompatibilis autókkal.
- Továbbfejlesztett: DgVDX11/DX12 grafikus vezérlő frissítve a legújabb verzióra (DgVoodoo).
- Továbbfejlesztett: Bizonyos autómodellek hibái a modellkonfigurációs fájlokban. Sok ilyen javítás már be van állítva az RSF in-game plugin által letöltött autómodellekben, de ha az emberek külső, harmadik féltől származó eszközöket használnak az autómodellek letöltéséhez, vagy régebbi autóskint telepítenek, akkor ezek a javítások nem biztos, hogy ott vannak. Most az RSF felismeri ezeket az elavult autókonfigurációkat, és menet közben javítja azokat.

- Javítás: Vágás felügyeleti javítások többkörös szakaszokban (azaz egy szakasz újra és újra ugyanazt az útvonalat követi).
- Javítás: A részecskék összeomlásának problémája olyan forgatókönyvekben, ahol nincs részecskefájl.
- Javítás: Egyéb kisebb javítások itt-ott a szokásos módon.

- Frissítettük az RSFLauncher spanyol (Egoitz Yuste) és lengyel (Król Alfons Kotojad Alf II) fordítását. Köszönjük.

- Új pályák:
- Sourkov és Sourkov II (by Montek Motorsport team). Cseh és kavicsos szakasz? Montekland bizonyítja, hogy ez a kombináció lehetséges, legalábbis Montekland birodalmában. Biztosak vagyunk benne, hogy minden versenyző nagyon hálás ezért a párhuzamos birodalomért.
- Jirkovicky és Jirkovicky II (by Montek Motorsport team). Ezek a klasszikus vegyes kavics+aszfalt szakaszok most végre az RSF-ben is szerepelnek.
- Sumburk (Roman "Pyros" Barta). Egy másik klasszikus aszfaltos szakasz végre az RSF-ben is elérhető a felhasználók számára. Nagy-nagy köszönet Pyrosnak.
- Sosnova és Sosnova 2010 (Roman "Pyros" Barta). Pyros 2008-2010-ben készítette ezeket a csodálatos szakaszokat.
- Myhinpää 2023 (M. Virtanen, Mik78). Egy kavicsos színpad és Finnország? Ez senkit sem lep meg, de ez mégis meglepett mindannyiunkat. Először is, miután ezt a szakaszt vezeted, tudni fogod, hogy miért gondolja sok IRL versenyző, hogy ez a szakasz a top5 legendás kavicsos szakaszok között van. A másik meglepetés a pálya formátuma. A Mik78 a semmiből hirtelen újra kiad egy BTB szakaszt a kiváló RBR Blender pályaformátumban. Most már a VR versenyzők is érezhetik az összes ugrást jó fps mellett. Nagy köszönet Aesthetic_sofának is a segítségéért az új verzióval kapcsolatban.

- Pálya update:
- Lucéram-Col Saint-Roch átstrukturálva a betöltési idő javítása érdekében.

NGP 7.3.774 (2024-02-20) WorkerBee-tól:
- Többmagos fizika.
- javított indítókód (ne feledje, hogy az IGNITION vezérlőbillentyűt az RBR opciók/Controls/ControlSetup vezérlés kötési képernyőn kell leképezni!).
- javított az időnként kihagyott speciális tempójelzések (Start, Split, Finish, End Of Track) kezelését.
- Javított a részecskék rendszerét, a részecskék méretén.

OpenRBRVR 0.7.4 by Detegr/TorttuP (halmozott javítási lista a 0.4.5 verzió óta):
- OpenXR támogatás megvalósítása.
- Szakaszonkénti szuper-mintavételezés megvalósítása.
- A konfigurációs fájl formátumának megváltoztatása ini-ről toml-re.
- "World scale" beállítás hozzáadása az OpenXR-hez.
- Lehetővé teszi a horizontzárat a visszajátszásokban.
- Állíthatóvá kell tenni a horizontra történő rögzítés korrekciójának mértékét.
- Annak elkerülése érdekében, hogy a horizontrögzített kamera hátrafelé mutasson, a kamera mostantól 180 fokot fordul, ha az autó dőlésszöge 90 fokot vagy annál többet nő/csökken.
- Jelentsen pontosabb FPS-t az FPS hibakeresési módban.
- Az desktop ablak megjelenítése az desktop ablak képarányával.
- Az desktop ablak nézetablakának beállítási menüjének és beállításainak hozzáadása.
- Az desktop nézet 2D-s kamerával történő renderelésének lehetőségének hozzáadása. Ezt például arra lehet használni, hogy beállítsuk az üléspozíciót egy navigátor számára, aki az desktop ablakot használva játszhat, miközben a vezető VR-ben játszik.
- Overlay beállítási menü hozzáadása. Az overlay határainak megjelenítése vezetés közben, amikor a hibakeresési mód aktív, a könnyebb beállítás érdekében.
- SteamVR: Az egyidejű Vulkan várólista használatának javítása.
- Belső GPU szinkronizációs logika módosítása.
- Egy ritka renderelési hiba javítása, ahol bizonyos effektek különböző szemeknél eltérő módon kerültek megjelenítésre. Például Mitterbach Tarmac éjszaka.
- Az OpenXR módban a Reverb-rel előforduló időszakos újraszerkesztési problémák javítása.
- Az openRBRVR VR headset nélküli futtatásakor előforduló összeomlás javítása.
- A SteamVR és a Reshade használatakor bekövetkezett összeomlás javítása.
- Furcsa lebegő árnyékok javítása a BTB pályákon.
- Olyan hiba javítása, amelynél a co-driver mód nem működött, ha a "Render pre-stage in 3D" opció aktív volt.
- A Call For Help kamera hibás volt a co-driver módban.
- Javíva, hogy a visszajátszások mindig a co-driver kamerához ragadtak, ha a co-driver mód aktív volt.
- A törött szélvédő textúra hibás renderelésének javítása.

RBRHUD 0.2.6.4 Towerbrah-tól:
- Javítottunk egy renderelési problémát, amikor cubic env maps használtunk bizonyos területeken.
- Új mérőműszerek: Mitsubishi Evo IX by Mashironn
- Frissített mérőműszerek:
-- Renault Twingo by Cubits.
-- Citroen DS3 R1/R3 by PeterB/Cubits.
-- Skoda Fabia R5 Evo by KaRally75.
-- És rengeteg javítás több autóban AleksiP-től.

RSFLauncher.MyCars.SkinManager.Carparts:
- AleksiP több tucat új metaadat-definíciót hozott létre a testreszabható alkatrészekkel rendelkező autókhoz. Túl sok carpartsot hozott létre ahhoz, hogy itt autónként felsoroljuk. Jelenleg 98/98 NGP7 autó a teljes bűvös szám, és ez magáért beszél.
- Mashironn, Cubits, PeterB, Towerbrah, KaRally75, Mohmot, ThePlayerOne, WB és mika-n maroknyi autóval segítettek. Köszönöm.
- Nagy köszönet Tomsmalley-nek a segítségéért a testreszabható autóalkatrészek elemzésében.

Kérjük, látogass el a www.rallysimfans.hu weboldalra, ahol megtalálod a legújabb RallySimFans_Installer alkalmazást a meglévő RBR/RSF telepítésed frissítéséhez.v1.46.0
- RSF és NGPCarMenu plugin frissítések (Lacka, Mika-n)
- Új: Zlin városi szakasz (Jan Kaderabek-tól) mindenki számára elérhető practice, hotlap és online versenyeken, valamint frissítések történtek a pályán. Nagy köszönet Jan-nak (www.jlstages.com) és mindenkinek, aki támogatta a Zlin létrehozásának folyamatát az évek alatt, amíg Jan dolgozott rajta. További részletekért olvassátok el az alábbiakat.
- Fejlesztés: openRBRVR (Antti Keränen-től) virtuális valóság plugin frissítés számos új fejlesztéssel és hibajavítással. További részletekért olvassátok el az alábbiakat.
- Javítás: RSFLauncher.MyCars.SkinManager javítások (WB-től) és tucatnyi új "autó karosszériaelem konfiguráció" definíció (sample_car_skins telepítőcsomag). További részletekért olvassátok el az alábbiakat.
- Javítások: RBRControls és RSF plugin javítások itt-ott a szokásos módon.

- Pálya update:
- Zlin SS1 (by Jan Kaderábek)
A Zlin új, 9 km-es változata (3 kör) az időjárás javításával.
A pálya mostantól mindenki számára elérhető practice, hotlap és online versenyeken.
A támogatók által vásárolt speciális tartalmak az út mellé kerültek (bannerek, egyedi karakterek, zászlók).
Az új pályabeállítások időjárási opciói engedélyezve a pályaválasztó képernyőn (wet/rain/bad weather).
Mostantól minden felület (dry / damp / wet) támogatott.
Ha a felhasználónak van egyéni pacenote fájlja a régi 3 km-es verzióhoz, akkor ezeket a MyPaceNote jegyzetfájlokat automatikusan figyelmen kívül hagyja. A pálya visszaáll az alapértelmezett jegyzetek használatára. A versenyzőnek újra létre kell hoznia az egyéni jegyzeteket ehhez a pályához, mivel ezek a régi jegyzetek már nem felelnek meg minden kanyarnak.

- Vesikkola (by Henri Pellinen):
Frissítettük a részecske effekteket, hogy kevésbé zavaróak legyenek a pilótafülke nézetben.

- Saalahti (by RALLY Guru):
Frissített alapértelmezett pacenotes és nedves fizikai és időjárási beállítások.

- openRBRVR v0.4.5 (Antti Keränen):
0.4.5 - Néhány Oculus felhasználó esetében előforduló követési késedelem javítása.
0.4.5 - A részecskék renderelésével kapcsolatos probléma javítása, amikor túl sok részecske volt látható az autó pilótafülkéjében. Köszönet mika-n-nek a segítségért, hogy lenyomozta, hol történik a részecske renderelés.
0.4.4 - A plugin stabilitását potenciálisan javító változtatások.
0.4.4 - A külső kameráknál az autó elé renderelt fekete átlátszatlan négyzet javítása, ha a "render car shadows" aktív volt.
0.4.3 - A korábbi pilótafülke renderelés észlelési logikák kombinálása. Mindkettőnek vannak problémái bizonyos autókkal, így most mindkettőt használják az autók renderelési problémáinak minimalizálására.
0.4.3 - Az "Always call Present" debug opcióval kapcsolatos logikai hiba javítása, ami használhatatlanná tette azt.

Kérjük, vegye figyelembe! Néha előfordulhat, hogy egy frissítés után az RSFLauncher alkalmazásban a "VR ki/be kapcsolása" műveletet kell elvégezni, hogy a fájlok megfelelően a helyükre kerüljenek, ha mind az openRBRVR, mind a klasszikus RBRVR pluginok telepítve vannak.
Továbbá köszönet Caiusbaronak (francia) és RadstaR-nak (cseh) az openRBRVR dokumentációs fájl fordításáért.

- Új és frissített RSFLauncher.MyCars.SkinManager - Autó karosszériaelem konfigurációk:
By AleksiP: Lada VFTS, Ford Focus WRC (2006), Open Adam R2, Skoda Favorit, Toyota Yaris WRC, Renault Clio R3, Renault Clio4 R3T, Renault ClioV Rally4, Renault Twingo R1, Renault Twingo R2, Renault Clio Williams, VW Golf (1986), Citroen DS3 R1, Citroen DS3 R3, Citroen C2 S1600, Citroen C2 R2, Subaru Impreza N14, Peugeot 208 R2, Seat Leon Cupra, Fiat 500 Abarth, Peugeot 106.
By mika-n: Ford Escort MK2

Figyelem, figyelem! Az RBR téged keres! Önkéntes munka lehetőség. Kérjük, nézd meg a skin és karosszériaelem konfigurációs lehetőségeket például a cars/Fiesta_Rally3/carparts és skins mappákban és a cars/PEUGEOT_208_Rally4/carparts mappákban. Ott láthatja, hogyan lehet definiálni a karosszériaelemek INI-beállításait és előnézeti képeket az RSFLauncher.MyCars.SkinManager számára. Ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy kedvenc autóidat még tovább javítsd. Gyakran sok autómodellhez véletlenszerűen összeállított INI fájlok tartoznak bizonyos konfigurációs opciókhoz, de nem strukturált formátumban. Ez megnehezíti a kevésbé tapasztalt RBR felhasználók számára, hogy alkalmazzák ezeket a modellopciókat. Nagyszerű lenne, ha segítene abban, hogy ezek a véletlenszerű INI fájlok strukturált autóalkatrész konfigurációs opciókká alakuljanak. Akkor ezek az opciók automatikusan elérhetőek lennének, és mindenki számára megjelennének az RSFLauncher.MyCars.SkinManager GUI-ban.v1.45.0
- RSF és NGPCarMenu plugin frissítések (Lacka, Mika-n)
- Új: Az Online rally autóválasztó menüje mostantól a kedvenc autók opciót is megjeleníti, ha egy vagy több kedvenc autója elérhető a rallyn.
- Új: A RaceStatDB adatbázis helyi statisztikákat gyűjt az összes offline és online versenyről. Ez az adatbázis most nyomon követi az adott versenyen használt beállítási fájlt. Egyelőre ezek az adatok csak külső beépülő modulok fejlesztői számára érhetők el, közvetlenül felhasználó számára nem, de valamikor egy új RSFLauncher oldal fog megjelenni a saját adatok elemzésére.
- Új: Az RBRControls új "VR Reset" és "VR Toggle Debug" kötési opciókkal rendelkezik (az új openRBRVR és a klasszikus RBRVR bővítményeket egyaránt támogatja).
- Új: Az RSFLauncher.MyCars oldalon új SkinManager funkció található. A WB már egy ideje dolgozott ezen a funkción, és most a funkció készen áll a nyilvános megjelenésre. Könnyedén válthat az alternatív festések vagy akár karosszériaelemek között. További részletek erről alább. Csak a Ford Fiesta Rally 3-nak, a Peugeot 208 Rally 4-nek és az Opel Ascona 400-nak van példája, de hamarosan további autók is következnek.
- Új: Az RSFLauncher.Screen&Graphics oldalon új virtuális valóság-beállítások találhatók, és támogatja az openRBRVR és RBRVR bővítmények közötti váltást, ha mindkét bővítményt telepítette.
- Új: RSFLauncher.Controls.AdjustSteeringWheelRotationRange funkció immár több Asetek tengelytávot is támogat. Köszönjük Retep Voitnak, hogy bátor bétatesztelő volt.
- Új: Az RSFLauncher.Plugins oldalon van egy új "config" parancsikon, amellyel megnyithat egy plugin-specifikus konfigurációs fájlt arra az esetre, ha valamit módosítani szeretne a motorháztető alatt. De ha nem biztos a további konfigurációs fájllehetőségekben, akkor óvatosan piszkáld azokat.
- Javítások: A szokásos módon itt-ott hibajavítások.

OpenRBRVR:
Új VR-király van a városban. A VR-ről korábban az RBRVR plugin gondoskodott. Jól szolgált, de a kor kezdett ott is megmutatkozni. Antti 'TorttuP' Keränen felvette a kihívást, és létrehozott egy vadonatúj VR plugint az RBR-hez, hogy növelje a VR képminőséget, teljesítményt és funkciókészletet. Itt szeretnénk nagy köszönetet küldeni TheIronWolf-nak is, aki szintén készített egy VR plugint a GTR2 versenyjátékhoz. Ez az új openRBRVR plugin megosztja a TheIronWolf által a GTR2 játékhoz létrehozott komponensek egy részét. Le a kalappal, amikor meglátod TorttuP és TheIronWolf.

Az RSF erősen ajánlja minden VR-felhasználónak, hogy tegyen egy próbát az új openRBRVR (Antti Keränen (a Discordban TorttuP néven is ismert) vr pluginnal. Az RSFLauncher.Screen&Graphics.VirtualReality opciókkal választhat az új openRBRVR és a klasszikus RBRVR pluginok között. Ez a plugin még mindig erős fejlesztés alatt áll, ezért kérjük, csatlakozz a Rallysimfans Discord és VR csatornához, hogy megtaláld a többi embert, akik használják a plugint. Onnan linkeket találsz az openRBRVR specifikus Discord csatornára is, ha szeretnél a plugin szerzőjével, Antti-val (TorttuP) további technikai részleteket megbeszélni.

RSFLauncher.MyCars.SkinManager. Ha Ön skin szerző, akkor kérjük, nézze meg a Cars/Fiesta_Rally3/skins/ mappát, mint az "RBR skin szállítási mappaszerkezet" példáját. Ha az új skineket ezzel a logikával tenné közzé, akkor a többi felhasználó számára könnyű lenne letölteni és telepíteni az egyéni skin csomagokat, ha a felhasználók tudják, hogyan kell telepíteni az összes skint, függetlenül a szerzőtől, és még mindig képesek váltani a skinek között, és nem írják felül a meglévő skineket. Jelenleg a felhasználók az egyéni skin csomagokat a skins almappákba kivonatolhatják, majd az RSFLauncher SkinManager-nek látnia kell onnan, és alternatív skinként kell megjelenítenie egy autóhoz.

RSFLauncher.MyCars.CarParts. Az autó specifikus karosszériaelemek általában minden skinhez ugyanazok, így a Cars/Fiesta_Rally3/carparts/, Cars/Peugeot_208_Rally4/carsparts/ és Cars/Open_Ascona_400/carparts/ típusú mappaszerkezetet remélhetőleg egyre több autóhoz vezetik be az önkéntesek és az RSF csapat. Itt számítunk a segítségetekre. Fantasztikus módon hozzájárulhatna az összes RBR versenyző, ha a kedvenc autójához létrehozná carparts mappa tartalmát megfelelő INI fájlokat és előnézeti képeket. A legjobb megoldás az lenne, ha az autómodell szerzője ezt már az autómodell kiadásakor megtenné. Most túl gyakran előfordul, hogy az autóalkatrészek INI fájljai csak kézzel szerkesztett szöveges fájlok véletlenszerű gyűjteménye, vagy az autómodell szerzőjének időt kell szánnia egy autóspecifikus egyedi alkalmazás létrehozására.

Vannak új és frissített fordítások is: Mashironn (Indonézia).

- Új pályák:
- 484 Vacarisses SS2 = Vicenç Caihuelas karácsonyi ajándékot ad nekünk egy új spanyol aszfaltos szakasszal. A spanyolországiaknak fel kell ismerniük ezt a szakaszt. Emlékszünk, hogy egy-két évvel ezelőtt a spanyol RBR versenyzők panaszkodtak, hogy "miért van ilyen kevés új spanyol szakasz". Nos, Vicenç biztosan meghallotta Önt és mindenki mást is hangosan és tisztán. Vacarisses egy kanyargós aszfaltos kihívás.
- 485 Woliborz-Jodlownik = Ha nem ismeri a Baran Tracks (Krzysztof Baran) nevű RBR stúdiót, akkor ezt a szakaszt követően biztosan meg kell jegyeznie a nevet. Egy évvel ezelőtt a Rosciszow-Walim pálya már egy nyilatkozat volt, és ez az új Woliborz-Jodlownik pálya egy másik szilárd nyilatkozat. Egy tényellenőrzés: A szépség a színpadon van, nem csak a szemlélő szemében.
- 487 Vesikkola = Nehéz meglepni egy veterán finn kavicsrajongót egy meglepetésszakasszal. A Vesikkola (Henri Pellinen által) a kék égből jött, és valóban mindenkit meglepett. Henri Pellinen (hepeeee) mindannyiunknak megajándékozott ezzel a gyors kavicsos szakasszal, emelkedőkkel és vakkanyarokkal. Ne hibáztassanak minket, a semmi közepén lévő kavicsos utak így alakultak az évtizedek során Finnországban. Ha rosszkor pislogsz, akkor válassz egy fát, aminek nekimész.
- 488 Saalahti = Egy kavicspálya magától a mestertől, a RALLY Gurutól. Mi romolhat el? Semmi, és ezért lesz ez egy sláger (talán nem a legjobb szó erre az RBR-ben). A finn RBR tesztpilóták készek fogadni, hogy RALLY Gurunak van egy titkos finn rally útlevele és szaunája otthon, mert ez a szakasz annyira valósághűnek tűnik és úgy is néz ki.
- 902 Skidpad = Nereu Rocha bemutató szakasza mindazoknak, akik meg akarják tanulni, hogyan hozzák létre saját RBR pályájukat. "Nem hivatalos" pálya, és az RSF Installer alkalmazás alapértelmezés szerint nem telepíti. A "902 Skidpad" szakasz telepítéséhez lásd a RallySimFans_Installer alkalmazás MAPS listájának végét. A telepítés után mindenképpen olvasd el a Readme fájlt a maps\902-Skidpad mappában, hogy megtalálja a tutorial videó sorozathoz a linket az RBR pálya készítéséről a Blender eszközben. Tekintse meg a videó listát itt: https://www.youtube.com/playlist?list=PLDDTHQ1kVen6SBt27tmBETMDqfhm7ftl3

- RBRHUD Towerbrah-tól
- Javítottunk egy olyan problémát, amikor az RBRHUD részben vagy teljesen eltűnt a visszajátszások során.
- Műszerfal frissítések:
- Néhány mérőműszer le lett méretezve, hogy csökkentse az FPS hatását.
- Különböző javítások, finomítások és fejlesztések számos mérőeszközön.
- Új műszerfalakkal:
- Lancer EVO X by KaRally
- BMW M1 Cubits által
- Escort mk2: Mashiroon, PeterB
- i20 wrc21 - voc
- Citroen C3 WRC17 által Fast Burno
- Polo R5 által Fast Burno
- Fabia R5 2018 által Mashiroon

v1.44.9
- Javítások: Hibajavítások itt-ott a szokásos módon.

v1.44.8
- RSF és NGPCarMenu plugin frissítések (Lacka, Mika-n)
- Új: Továbbfejlesztett NGP plugin verzió (WorkerBee által). További részletekért lásd alább.
- Új: Új opciók az RSFLauncher.Vezérlőkben ("Párhuzamos vezérlő bemeneti sebesség" és "Párhuzamos FFB hatások") az NGP plugin új vezérlési sebesség jellemzőinek (bemeneti és FFB sebesség) konfigurálásához.
- Továbbfejlesztett: A RallySimFans telepítője megpróbálja automatikusan frissíteni magát, ha régi verziót észlel.
- Javítások: Hibajavítások itt-ott a szokásos módon.

NGP plugin verzió 7.2.773.479 (WorkerBee-től):
- Vezérlő és FFB konfigurálható sebesség (maximum 1000 hz).

Ha a kormánykerék nem működik (késések, vezérlő bemenetek elvesznek) vagy az RBR időnként akadozik, akkor az NGP plugin új opciói (lásd a "Párhuzamos vezérlő bemeneti sebesség" és "Párhuzamos FFB hatások" opciókat az RSFLauncher.Vezérlők oldalon) segíthetnek a problémák áthidalásában. Csökkentse a Párhuzamos FFB hatások értékét, amíg az FFB effektek még mindig elég jók, és a kormánykerék normálisan reagál. Alacsonyabb párhuzamos bemeneti sebesség értéket is beállíthat. Ha a kormánykerék rendben működik, akkor nem kell megérinteni ezeket a lehetőségeket, ellenkező esetben próbáljon ki 400 és 1000 hz közötti értékeket. Örülnénk, ha az RSF Discord csatornáján közzétennéd a "jó és bevált" értékeidet, ha egy bizonyos kormánykeréknél szükség volt ezeknek az opcióknak a finomhangolására.

Frissített fordítások. Portugál (Ricardo Soares, MiguelBernardo7), cseh (JordanT), magyar, görög (Haris Gavalas), finn.
v1.44.3
- Új: NGP772 (WorkerBee) fizikai verziója és a bővítmény frissítései (további részletekért lásd alább).
- Javítva: A szokásos módon itt-ott egyéb kis hibajavítások az RSF-ben.
-------------------------
NGP plugin version 7.2.772.478 WorkerBee-től
- külön bemenet és FFB kezelés
- támogatja a szekvenciális és h-mintaváltást

v1.44.0
- RSF és NGPCarMenu plugin frissítések (Lacka, Mika-n)
- Új: Az RBRHUD-nak most még több autója van egyedi műszerfalakkal (AleksiP, Towerbrah, cGordon, Cubits, PeterB, Fast_Bruno, PClipse, Flairpin, Mashironn, voc, NpNEXMSRXR).
- Új: Az RBRHUD bővítmény (Towerbrah-tól) különféle fejlesztéseket és hibajavításokat is tartalmaz.
- Új: Az RSFLauncher alkalmazás a legújabb Microsoft .NET Core verzióra konvertálva és frissítve. Nincs több panasz, hogy miért nem működik az RSFLauncher, vagy hogy a Microsoft "Download .NET Core" gombja rossz verziót töltött le.
- Új: Az RSFLauncher támogatja az új DgVoodoo2 DirectX11/DirectX12 kompatibilitási réteg opciót (RSFLauncher.Screen&Graphics.FullscreenMode). A DX11/DX12 alternatív grafikus mód olyan esetekre, amikor a Vulkan 1.3 verzió nem működik. Különösen egyes nagyon régi AMD GPU-k működhetnek jobban a DX12-vel, mint a Vulkannal.
- Új: Az RBRControls beépülő modul támogatja a billentyűzet-összerendeléseket és a custom1-3 felhasználó által meghatározott egyéni kötési beállításokat (felhasználó által meghatározott billentyűzetesemények. További részletekért lásd az RBRControls.ini és a Readme_RBRControls.txt fájlt)
- Új: NGP772 (WorkerBee) fizikai verziója és a bővítmény frissítései (további részletekért lásd alább).
- Új: cseh RSFLauncher fordítás (JordanT).
- Új: lengyel RSFLauncher fordítás (jbg93rbr & Król Alfons Kotojad Alf II).
- Továbbfejlesztett: A motorháztető alatt frissített RSF hálózati kommunikációs réteg hibatűrőbbé válik, ha a hálózati kapcsolat instabil vagy rendkívül lassú.
- Továbbfejlesztett: Egyes telepítőcsomagok kisebb részekre oszlanak, hogy a jövőben könnyebb legyen csak bizonyos csomagok frissítése.
- Továbbfejlesztett: Az elavult és "összeomlásveszélyes" RBR-fájlokat abc.disabled névre keresztelték át, hogy elkerüljék, hogy az emberek megpróbálják használni ezeket a fájlokat (senki ne használja a richardburnsrally_nosse.exe fájlt).
- Javítva: Kijavítottuk a digidash visszajátszási stílus kiválasztásával kapcsolatos problémát futás közben, amikor a felbontás nagyobb volt, mint 1920x1080 (A digidash újrajátszási stílus letiltása nem működött).
- Javítva: A szokásos módon itt-ott egyéb kis hibajavítások az RSF-ben.

Külön köszönet az Aesthetic_sofának az új, friss megjelenésű időjárás- és gumiabroncs ikonokért.
Köszönjük JoranT, jbg93rbr és Król Alfons Kotojad Alf II, hogy segítettek az RSF új nyelvekre történő lokalizálásában.

Pálya update:
- Ul-Rajdowa és Ul-Rajdowa R frissítette Dej Krzysztof (egy sikánt adott hozzá Ul-Rajdowába, javított egy aszfaltfoltot és ütközési problémát)

-------------------------
NGP 7.2.772 (2023-10-18) a WorkerBee-től
- Több UDP telemetriai végpont támogatása
- egyes eszközök szórványos váltási problémáinak javítása

v1.43.0
- RSF és NGPCarMenu plugin frissítések (Lacka, Mika-n)
- Új: RBRHUD, amelyet Towerbrah hozott létre, valamint egy csapat, akik új műszerfalakat készítenek több autóhoz. Lentebb további információkat találsz erről az új, izgalmas, az RBR-ben még soha nem látott funkcióról.
- Új: RSFLauncher.Cockpit&Dashboard opciók az RBRHUD konfigurálásához.
- Új: NGP Physics plugin a WorkerBee-től időzítő, hpattern és replay manager fejlesztésekkel.
- Fejlesztés: Az RSFLauncher.Screen&Graphics.FullscreenMode opció mostantól emlékszik arra, hogyan volt beállítva a 2D és VR módban, amikor a VR módot be- és kikapcsolja.
- Javítva: Az RSFLauncher.Controls új FFB deadzone és FFB deadzone force threshold opciókkal rendelkezik bizonyos FFB hatások kiszűrésére (ha az FFB idegesnek tűnik, amikor a kormánykerék középállásban van, akkor megpróbálhatja kiszűrni az FFB oszcilláció okozta hatásokat. További részletekért lásd a plugins/NGP/Readme.NGP.txt fájlt).
- Javítva: RBRControls. Javított és optimalizált a vezérlők használatán, és figyelmeztető üzenetet mutat, ha az eredeti RBR hpattern gaer vezérlők lettek hozzárendelve (nincs értelme egyszerre használni az RBRControls hpattern és az RBR hpattern kötéseket. Csak az egyik kötést használja a hpattern váltáshoz).
- Egyéb kisebb RSF plugin frissítések és hibajavítások a szokásos módon.

- Új RSFLauncher fordítások (köszönjük a közreműködést):
- German (razoraH, DG301)
- French (BlauGregg, Daniel Monteiro)
- Italian (Filippo Caneo, Polish)

- Új pályák:
- RabocsiRing 2021 Rally Hungary SS1 (Hlavi, klacix, Falcon, Atiwrc, Pacsuta Tibor)
- RabocsiRing RX (Hlavi, klacix, Falcon, Atiwrc, Pacsuta Tibor)

Az RBRHUD plugin forradalmasítja a műszerek megjelenését és viselkedését az RBR pilótafülke nézetben. Ez egy újabb mérföldkő az RBR számára az elmélyülés érdekében. A műszerek 3D modellekbe vannak ágyazva, és a lehető legközelebb állnak a valós világbeli megfelelőjükhöz. Különösen a VR játékosok szeretik ezt. Természetesen továbbra is használhatod az új RBRHUD műszereket és a klasszikus (lebegő) RBR digidash-t együtt, ha szükséges. Jelenleg több mint 60 autó rendelkezik új RBRHUD műszerfallal, és még több fog érkezni. Ez egy nagyszerű lehetőség arra is, hogy hozzájárulj az RBR-hez az új RBRHUD-mérőműszerek tervezésével. Hamarosan részletes útmutatásokat fogunk adni az RBRHUD mérőműszerek módosításához, de egyelőre megnézheti, hogy a meglévő mérőműszer-sablonok hogyan lettek definiálva.

Az RBRHUD az autó sérüléseit is megjeleníti verseny közben, így többé nem kell találgatnod, hogy ezúttal mit törtél el.

RBRHUD Megjegyzés az AMD grafikus kártya felhasználóinak. Ha nem lát animált mérőműszereket, előfordulhat, hogy engedélyeznie kell a Vulkan módot az RSFLauncher.Screen&Graphics beállításokban az AMD dx9 illesztőprogram-problémái miatt.

Az RBRHUD bemutatkozó videója: https://www.youtube.com/watch?v=AAA6iEQ70aU

A RabocsiRing szakasz egy speciális körpálya, amely több éve része a Rally Hungary-nek. Hlavi, klacix, Falkon, Atiwrc és Pacsuta Tibor összefogtak és megalkották ezt a nagyon egyedi és gyönyörűen kinéző pályát. Figyelem, csúszós, ha nedves...

A RabocsiRing bemutató videója: https://www.youtube.com/watch?v=rdbVnxF4ow0

-------------------------
NGP-plugin, 7.2.771.469-es verzió (a WorkerBee-től):
- Javított dadogás és időzítő problémák
- továbbfejlesztett visszajátszás bemeneti puffer
- teljesítményjavítások, több CPU mag használata
- eltávolított adaptív FFB (elavult)
- használja az RBR motor hangerejét az FMOD motorhangokhoz
- némítsa el az RBR motor hangját visszajátszás közben, ha az autóban van FMOD bank
- rögzített HUD távolság a számítás végéig
- a kamera zfar beállításának visszaállítása a pálya betöltésekor a nem kívánt pop-inek elkerülése érdekében
- PaceNote 1.14-es vagy újabb bővítmény szükséges a visszajátszási sebesség kezeléséhez

v1.42.1
- Javítás: Az NGP-bővítmény 7.2.771 verziójának frissítése az időnkénti akadozás és az időzítés szinkronizálási problémáinak megoldására egyes számítógépeken
v1.42.0
- RSF és NGPCarMenu plugin frissítések (Lacka, Mika-n)
- Új: Jelentős frissítés az NGP fizika pluginban (WorkerBee által) az FFB effektek, a kormányzás érzékenységének és teljesítményének javításával (több CPU mag támogatása). További részletekért lásd alább.
- Új: Új PaceNote plugin verzió (By WorkerBee) a legújabb NGP plugin támogatására. További részletekért lásd alább.
- Új: RBRControls. Új funkciók (DELETE, BACKSPACE, RETIRE STAGE, EXIT RBR).
- Új: RBRControls. támogatja a felhasználó által definiált rövid és hosszú késleltetést és a kontextusérzékeny kötéseket (minden RBR játékállapot, versenyállapot, menüállapot kontextus). Ez megkönnyíti, hogy ugyanazt a gombot különböző dolgokhoz kössük a menükben és a versenyzésben.
- Új: RSFLauncher. Screen&Graphics és Cockpit&Dashboard új "VR Racing" opciókkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a különböző gfx beállítások meghatározását a 2D és VR játékmódokhoz.
- Fejlesztés: RSF. Az FMOD audio kiválasztása mostantól az RSF Utils/CarManager játékbeli menüben található.
- Fejlesztés: RBRControls. Engedelmeskedik az RSFLauncher.Controls.PreventRepeatedShiftEvents konfigurációs opciónak a hibás váltóhardver megkerülése érdekében.
- Fejlesztés: RBRControls. Külön hangerő beállítások a kihagyott sebességfokozat vagy kuplung hanghatásához és a váltó típusáról szóló értesítő üzenethez.
- Fejlesztés: RSFLauncher. Új lektorált nyelvek (DeepL gépi fordítás javítva). Német (razoraH), görög (PureSimRally Haris Gavalas & Dimitrisqwerty), portugál (Ricardo V. Soares). Köszönjük szépen, hogy megosztottátok ezeket a fordításokat.
- Fejlesztés: RSFLauncher.Controls.AdjustSteeringWheelRange javítás a legújabb firmware-t használó Simagic kormánykerékhez.
- Egyéb kisebb RSF plugin frissítések és hibajavítások a szokásos módon.

- Új pályák:
- Ul--Rajdowa (Dej Krzysztof)
- Ul--Rajdowa R (Dej Krzysztof)
- SSS Alpes Rally School (DMrally)
- Ouninpohja 1986 (Justup and BTBfin)

Köszönjük és gratulálunk Dej Krzysztofnak, hogy elkészítette az első pályakiadást (Ul--Rajdowa és Ul--Rajdowa R) a RallySimFans-ban. Ezek az első RBR pályakiadványai, de a szakaszok olyan jól néznek ki, hogy nehéz elhinni. A szakaszok technikásak és szűkek, szóval legyetek óvatosak odakint.

Örömünkre szolgál, hogy élvezhetjük a legenda egy újabb szakaszát, a DMrally-t. Az Alpes Rally jól ismert szakasz, de ezúttal a DMrally meglepetés szakasza, két körös szuperspeciális szakaszként Alpesben. Tartsd a szemed az úton, ne az égen.

A legendákról beszélve. Ouninpohja egy legendás kavicsos szakasz, amely minden versenyzőt újoncnak és az üzemanyag kifogyásától való félelemre késztet. Az Ouninpohja 1986 egy rövidebb, 7,5 km-es változat, így talán ezúttal az iskolaudvaron is eldicsekedhetsz azzal, hogy teljesítetted az Ouninpohja-t?

Mindenképpen olvasd el a 479-Ul--Rajdowa és 481-SSSAlpesRallySchool MAPS mappákban található README fájlokat, hogy többet tudj meg ezekről a szakaszokról és arról, hogyan készültek.

- Pálya update:
- Drazgose 2014, más néven Zelezniki (Pintar Bojan + DmRally). A Zelezniki pályát frissítettük és átneveztük, hogy megfeleljen a pálya tényleges nevének.

Átstrukturált és optimalizált pályák (kisebb lemezhasználat, gyorsabb betöltés):
- Svince
- Svince 2
- Undva
- Undva 2
- Vinec-Skalsko
- Vinec-Skalsko night

Az NGP és a PaceNote plugin frissítéseivel kapcsolatos további részletekért olvassa el az alábbiakat. Különösen az NGP frissítés néhány jelentős fejlesztést tesz, és remélhetőleg mindannyian érezni fogjátok ezeket az FFB és kormányérzékenység javulásokat. Ha azonban a frissítés után időnként mikro-dadogásokat tapasztalsz, akkor lehet, hogy módosítanod kell a grafikai beállításokat az AMD/NVidia GPU-illesztőprogramjaidban és az RSFLauncher.Screen&Graphics oldalon.

----------------------

NGP Plugin - Újdonságok (by WorkerBee) 7.2.770 2023-09-13
* Teljesítményjavítás, több CPU mag használata
* eltávolította az adaptív FFB-t (elavult)
* RBR motor hangerő beállítás használata az FMOD motor hangjaihoz
* némítsa el az RBR motorhangot a visszajátszásban, ha az autó FMOD bankkal rendelkezik
* javítottuk a HUD távolság számítását a végpontig
* a kamera zfar beállításának visszaállítása a pálya betöltésekor a nem kívánt pop-inek elkerülése érdekében
* PaceNote plugin 1.14 vagy magasabb verzió szükséges a visszajátszási sebesség kezeléséhez

----------------------

PaceNote Plugin - Újdonságok (By WorkerBee) 1.14.0 2023-09-13
* javítottuk a speciális karakterek (umlaut stb.) kezelését a fájlnevekben.
* a többmagos NGP 7.2-vel való működéshez igazítva
* CEGUI könyvtár frissítve 0.8.7 verzióra (új adatfájlok szükségesek!)v1.41.0
- RSF és NGPCarMenu plugin frissítések (Lacka, Mika-n)
- Új: RBRControls beépülő modul a kormánykerék, a joystick és/vagy a játékvezérlő gombjainak az RBR és RSF billentyűkhöz és műveletekhez való hozzárendeléséhez (menü navigáció, rbrvr billentyűk, segélyhívás, visszavonulás és még sok más). Mostantól a legtöbb RBR műveletet elvégezheti a vezérlőgombokkal anélkül, hogy megérintené a billentyűzetet.
- Új: Az RBRControls integrált H-minta váltókar támogatással érkezik. Ez a klasszikus Hshifter bővitmény továbbfejlesztett változata. Hpattern/szekvenciális/automatikusan felismert autónként, környezeti hangeffektusok, jobb integráció az RBR-rel, több vezérlő támogatása, támogatja az RBR vezérlőösszerendelések használatát a szekvenciális és az új RBRControls-hshifter kötések használatát csak a H-mintához, ha szükséges.

FIGYELEM. NE használja egyszerre a régi váltó beépülő modult és ezt az új RBRControls-hshiftert. Azt javasoljuk, hogy használja az RSFLauncher.Plugins oldalt a régi váltó beépülő modul letiltásához, és csak ezt az új RBRControls váltóművet használja.

Tekintse meg a játékban az RSF plugin Utils/RBRControls menü részt az RBRControls konfigurációs képernyő megnyitásához szükséges parancsikonért.

Szeretnénk köszönetet mondani Lw Ziye-nek és tesztelő csapatának Kínában, hogy velünk dolgoztak az RBR Controls bővítmény létrehozásában. A JoyToKey plugin eredetileg az ő ötlete és prototípusa volt, és ő szorgalmazta, hogy még tovább fejlesszük és integráljuk az RSF-be. Gratulálunk, hogy új RBR modder lett.

Még egy nagy köszönet a Towerbrah-nak, és ezúttal az új RBRControls-hshifter környezeti hangzásért.

- Új: Az RSFLauncher alkalmazás több nyelvet is támogat. Lásd az RSFLauncher.RallySimFans oldalt és a jobb felső sarkot. Most már létezik angol, kínai, olasz, francia, cseh, magyar, spanyol és finn nyelv.

FIGYELEM. Segítségre van szükségünk olasz, francia, cseh, spanyol és egyéb fordításokhoz. Most ezek a nyelvi lehetőségek tisztán gépi fordítások, tehát tele vannak ostoba hibákkal. Kérjük, forduljon az RSF adminisztrátoraihoz az RSF Discord csatornán, hogy megtudja, hogyan segíthet a fordítási hibák kijavításában, vagy akár új nyelv hozzáadásával kapcsolatban.

Nagy köszönet a Simrallycn csapatának és a kínai közösségnek, hogy segítettek nekünk a kínai fordításban, és könnyebben elérhetővé tették az RSF-et a kínai sofőrök számára. Ezt nagyra értékeljük.

- Új: A „Kormánykerék-tartomány beállítása autónként” funkció támogatja a Moza tengelytávját. Köszönet a Moza Sim Racingnek, hogy érdeklődést mutatott a piaci rések, például az RBR rally szimulátor közösségek támogatása iránt, nem csak a nagy arcade versenyjáték-közösségek mellett.
- Új: rallysimfans.ini [stage] tyresoundvolume_gravel/tarmac/snow opciók a gumiabroncs hangerejének felülettípusonkénti beállításához. Valamikor az RSFLauncherben lesz lehetőség ennek módosítására, de még nem.
- Új: A Practice menü alapértelmezés szerint nem jeleníti meg a CarAudio/DownloadCar/Install-Slot menüpontokat. Ezek a legtöbb felhasználó számára irrelevánsak. Ha látni szeretné ezeket a menüparancsokat, akkor állítsa be a rallysimfans.ini [drive] show_advanced_options=true opciót.
- Javítva: A szokásos módon itt-ott kisebb hibajavítások.

- Újrastrukturált és optimalizált pályaadatfájlok (kevesebb lemezterület, gyorsabb betöltési idő):
- Peklo, Peklo Snow, Peklo R, Peklo Snow R
- Mlynky, Mlynky Snow, Mlynky R, Mlynky Snow R
- Swiss Gravel, Swiss Tarmac, Swiss III, Swiss IV
- Sturec, Sturec Snow, Sturec II, Sturec Snow II

v1.40.0
- Ezúttal egy kiadás csak új térképekkel (bővítmények frissítése nélkül).
- Új Pályák:
- Zlín SS1 (Jan Kaderábek)
- La Mussara Shakedown 1 és 2 (Trasky)

Mindig öröm új pályákat látni ettől a két nagyon aktív pályakészítőtől. De maradjatok velünk, a plugin frissítések és még egy új plugin kiadásra is sor kerül a következő napokban.

Jelenleg a Zlín előzetes verzióban jelent meg, és csak bizonyos online raliversenyeken érhető el. Kérjük, tartsd szemmel az RSF online rally listáját, hogy rátalálj a Zlín pályát használó teszt rallykra.

v1.39.0
- RSF és NGPCarMenu plugin frissítések (Lacka, Mika-n)
- Új: Mozgassa a kamerát gyorsabban előre/hátra, ha lenyomva tartja a Shift billentyűt, miközben free kamera módban görgeti az egér görgőjét.
- Új: A pályakészítő opcionálisan használhat szakaszonként specifikus felhőmódosításokat (azaz az egyéni felhőket használó térképnek nem kell lecserélnie a globális alapértelmezett RBR-felhőket az összes többi szakaszban). A Tracks1234.ini fájl új Clouds opciót használhat.
- Új: Új és frissített RBR digidash stílusok a Darrentől (Atom Full, Rally Clean, Motec-A-Like). Látogasson el a https://rbrdarren.blogspot.com/ oldalra, ha további információra van szüksége a Darren dashboards és co-drives modjairól, valamint támogathatja munkáját.
- És szokás szerint más apró hibajavítások itt-ott az RSF-ben.

- Új Pályák:
- Valldoreix - Sant Bartumeu (Vicenc Caihuelas)

- Pálya update:
- PS Valstagna (RALLY Guru)
- PS Valstagna Reverse (RALLY Guru)
- Sant Bartumeu - Valldoreix (Vicenc Caihuelas)

- Pálya adatfájlok megújítása és optimalizálása
- ROC 2008 (Miro Kurek + Com8)

Emlékeztető a free kamerás vezérlőkről (RBR üldötő kamera módban nyomja meg az F9 billentyűt a free kamera engedélyezéséhez/letiltásához):
MouseScrollWheel = A Freecam előre/hátra mozog (lassú és precíz mozgás).
Shift+MouseScrollWheel = A Freecam gyorsabban mozog előre/hátra (könnyebb nagy távolságokat mozgatni a térképen).
Ctrl+MouseScrollWheel = Freecam nagyítás/kicsinyítés.
Bal és jobb egérgomb kattintás az egér mozgatása közben = Mozgatja és elforgatja a kamerát balra/jobbra/fel/le.v1.38.1
-Pálya update:
- PS Valstagna Reverse (RALLY Guru)

- RSF és NGPCarMenu plugin frissítések (Lacka, Mika-n)
- Újdonság: Az RSF játékon belüli menük "Back" menüsorral mostantól az ESC billentyűt is támogatják a visszalépéshez.
- Javítva: Az autók és a pálya listák rendezési sorrendje mostantól nem különbözteti meg a kis- és nagybetűket (például a "PS Valstagna" már nem az első, P betűvel kezdődő szakasz).
- Javítva: Biskupice 2004 és Biskupice 2004 II időjárási beállítások javítva.
- Javítva: Sait-Bartumeu--Valldoreix időjárási beállítások javítva (night).

v1.38.0
- RSF és NGPCarMenu plugin frissítések (Lacka, Mika-n)
- Új: Az új telepítő kéri a torrent által letöltött telepítőcsomag mappájának helyét (a torrent mappa más mappában is lehet, mint az RSF telepítés).
- Új: A telepítő mostantól hagyományos szerverletöltéssel tölti le a térkép- és bővítményfrissítéseket, így a meglévő RSF-telepítés torrent nélkül is frissíthető. Az új telepítésekhez továbbra is szükség van a torrentre.
- Új: Az új telepítések "Üdvözöljük az RSF-ben" üzenetet látják az RSFLauncher első megnyitásakor. Ezen a ponton ez a meglévő telepítéseknél is megjelenik, mert veterán RSF-illesztőprogramoknak is ajánlott elolvasni. Az RSFLauncher.Tips&Docs oldalon egy gomb is található, amellyel bármikor megnyithatja.
- Új: Towerbrah és Darren új RBR digidash stílusai. Lásd: RSFLauncher.Cockpit&Dashboard.Digidash stílusok. Nagyon izgalmas új digidash dizájnok új technikával, amelyeken Darren és Towerbrah dolgozott.
- Új: A Digidash stílus opció az RSFLauncherben egy digidash előnézeti képet mutat. Ügyeljen arra, hogy ellenőrizze az új digidash stílusokat.
- Új: "A kormánykerék forgási tartományának beállítása autónként" opció az RSFLauncherben.Controls most már támogatja a Simagic M10/Alpha/Mini/Ultimate tengelytávokat. Külön köszönet a Simagic R&D csapatának, hogy támogatják az egyedi RBR mod fejlesztését, és ügyfeleiknek az RBR játékot. Nagyra értékeljük.
- Új: Egyes kormánykerekek (Simagic, Moza, VRS, Cammus, MS-Sidewinder) speciális kompatibilitási rendszerleíró javítást igényelhetnek, hogy az RBR felismerje az FFB effektusokat. Az RSFLauncher.Controls oldalon mostantól lehetőség van a javítás aktiválására és deaktiválására.
- Fejlesztés: Az RSFLauncher.Telemetry főmenüjében mostantól UDP és REC címkék láthatók. Fontos tudni, hogy mikor van engedélyezve különösen a telemetriás rögzítés, mert ez sok lemezterületet foglalhat el.
- Javítás: Online rally lista rendezési sorrend.
- Javítás: ALACSONY renderelési minőségű gfx javítások Undva és Northumbria szakaszokban.
- Javítás: Az RSFLauncher mostantól emlékszik a 2D és a VR felbontásra, amikor a játékmódok között vált.
- Javítás: Az RSFLauncher mostantól megjegyzi az ablak helyzetét és méretét a kilépés és az újranyitás után.
- Javítás: A szokásos módon itt-ott kisebb hibajavítások.

- Új Pályák:
- PS Valstagna Reverse (RALLY Guru)
- Estrada da Banana - Uphill (Nereu Rocha)
- Estrada da Banana - Downhill (Nereu Rocha)

-Pálya update:
- El Fargue SS1 (Trasky)
- PS Valstagna (RALLY Guru)

Gratulálunk Nereu Rochának az első nyilvános RBR térkép kiadásához az RSF-ben.

Felhívjuk figyelmét, hogy a PS Valstagna már elérhető offline és online versenyeken is, de az útvonal kissé eltér. Ha egyéni PS Valstagna pacenotjai vannak, akkor el kell távolítania és újra kell készítenie, vagy ki kell javítania a meglévő jegyzeteket.

Több szakasz új vagy továbbfejlesztett vágási szabályokat is kapott. AleksiP keményen dolgozott több tucat térkép áttekintésén és frissítésén. Ne felejtse el értesíteni az RSF adminisztrátorait, ha hiányzó vagy problémás vágási helyet talál. Köszönöm.v1.37.0
- RSF és NGPCarMenu plugin frissítések (Lacka, Mika-n)
- Az RSFLauncher.Screen&Graphics támogatja a Vulkan dxvk verzióválasztási opcióját (1.2 vs 1.3 Vulkan API). Az újabb 1.3-as verzió támogatja a jobb minőségű SRS Anti-Aliasing funkciót, de nem minden régi grafikus kártya támogatja ezt az új verziót. Ha a "Nem található kompatibilis Direct3D eszköz" hibaüzenetet látja, próbálja ki az előző 1.2 Vulkan opciót. Az alapértelmezett a legújabb verzió, hacsak nincs kiválasztva egy adott verzió.
- A szokásos módon itt-ott hibajavítások.

- Új Pályák:
- Odry (Miro Kurek, Martin Bujacek)
- Odry II (Miro Kurek, Martin Bujacek)
- Odry snow (Miro Kurek, Martin Bujacek)
- Odry snow II (Miro Kurek, Martin Bujacek)
- Odry snow Night (Miro Kurek, Martin Bujacek)
- Odry snow Night II (Miro Kurek, Martin Bujacek)

-Új BTB Pályák:
- Ahvenus I ((c) Justup and BTBfin)
- Ahvenus II ((c) Justup and BTBfin)
v1.36.0
- RSF és NGPCarMenu plugin frissítések (Lacka, Mika-n)
- Új: A kormánykerék, az ablaktörlők és a szélvédő opciók mostantól meghatározott verseny- és visszajátszási értékekkel rendelkeznek. Lásd: RSFLauncher.Cockpit&Dashboard.
- Új: Vulkan élsimítási lehetőséggel. Lásd: RSFLauncher.Screen&Graphics.
- Új: Az autóválasztó képernyőn az év, a váltó típusa (szekv., h-shift) és a kormánykerék forgási tartományának adatai láthatók a szokásos HP és sebességi adatok mellett (jelenleg csak néhány autó rendelkezik ezzel az új adattal, de ezeket a részleteket hozzáadjuk egyenként az RSF adatbázisba. Ez az információ automatikusan megjelenik, amint az adatok rendelkezésre állnak).
- Fejlesztés: Az NGP7 beépülő modul rendelkezik egy „AdaptiveFFB – Minimum FPS” opcióval a szükséges FPS szinten tartásához. Javasoljuk, hogy ez az érték valamivel a monitor hz-es frekvenciája alatt legyen (60 Hz = 58 FPS, 144 Hz = 140 FPS). Az új telepítéseknél az RSF mostantól automatikusan észleli az elsődleges monitor frissítési gyakoriságát, és ennek a Hz-es frekvenciának a alapján állítja be ezt az adaptív FFB FPS opciót. Lásd az RSFLauncher.Controls.Adaptive_FFB_FPS opciót.
- Fejlesztés: A 2-es autóhely kiválasztása többé nem jelenik meg az RSF-bővítményben, hogy elkerülje a 2-es slotban lévő egyes autók beállítási problémáit.
- Javítás: Startline hibajavítás, ahol az autó elakadt a végtelen büntetőhurokban, és ott időnként RBR összeomlik.
- Javítás: És szokás szerint további apró fejlesztések és javítások itt-ott.

NGP 7.1.769 (2023-02-04 created by WorkerBee)
- fixed performance issues due to excessive collision detection
- fixed low car speed issues

- Új Pályák:
- Narva Kreenholmi Rahvasprint 2022 (NaroGugul)

- Pálya adatfájlok megújítása és optimalizálása
- Greenhills II Snow (Warthog Games)
- Semetin 2009 (Vasek Sourek)
- Semetin 2010 (Vasek Sourek)
- Greenhills Snow (Warthog Games)
- Azov I (Vasilij Popov)
- Azov II (Vasilij Popov)
- Shurdin I (Vasilij Popov)
- Shurdin II (Vasilij Popov)
- Gästabudstrofen (Mikael Jakobsson (Jacken))
- SSS Valasske Mezirici (David Hradil)

Külön köszönet a WorkerBee-nek, az NGP fejlesztésekért.
Gratulálunk NaroGugulnak az első nyilvános RBR-pálya kiadásához az RSF-ben.
Külön köszönet a tomsmalley-nek, az aesthetic_sofa-nak, a mika-n-nek a térképoptimalizálásokért.


v1.35.0
- RSF és NGPCarMenu plugin frissítések (Lacka, Mika-n)
- Javítás: Egyéb javítások és apró változtatások itt-ott szokás szerint.

- Új Pályák:
- PS Valstagna (készítette: RALLY Guru. Valerio Costa ötlete és támogatása) - Online csak bizonyos speciális online gyűléseken az RSF-ben az adományozási cél eléréséig. Ezt követően offline és online versenyeken is elérhető --
- Sant Bartumeu - Valldoreix (Vicenc Caihuelas)
- Palvaanjärvi Sprint (Esko Kytömäki/Tango Team)

Kérjük, támogassa a RallyGurut, hogy új funkciókkal fejlessze a PS Valstagna-t, és hogy offline versenyeken is elérhető legyen, olvassa el az adományozási programról a https://rallyguru-tracks.blogspot.com/ oldalon.

Gratulálunk Vicenc Caihuelasnak az első nyilvános RBR-pálya kiadásához az RSF-ben.

NYILATKOZAT: Az RSF egyáltalán NEM kapcsolódik ezekhez az adományokhoz, közvetlenül a pálya szerzője kezeli. Pénzügyi tranzakciók során használja saját megítélését, és kérjük, konzultáljon gyámjával, ha kiskorú.

v1.34.0
- RSF és NGPCarMenu plugin frissítések (Lacka, Mika-n)
- Új: vadonatúj 7.1 NGP physics plugin verzió támogatása. Ez a kiadás elavulttá teszi a FixUp és PhysicsNG beépülő modulokat. A két bővítmény hagyományos funkcióit most az új NGP-bővítmény kezeli (amit a WorkerBee készített és adott ki).
- Fejlesztés: Kis teljesítménybeli változtatások az alacsony és közepes renderelési minőségben. Megjegyzés: Ez a kiadás más FPS-fejlesztéseket is tartalmaz, amelyeket az új NGP-bővítmény vezet be, és javítja az FPS-t még jó renderelési minőségben is. A WorkerBee némi varázslatot végzett az új fizikai beépülő modullal, hogy javítsa az FFB-effektusokat, a kormányzás pontosságát és az FPS-teljesítményt.
- Fejlesztés: Az RSFLauncher.Controls oldalon van "automata sebességváltó használata" opció.
- Fejlesztés: Az RSFLauncher képes kezelni mind az új NGP-bővítményt (egyáltalán nem használja a Fixup bővítményt és a Fixup.ini fájlt), mind a régebbi Fixup/PhysicsNG beépülő modulokat (Fixup bővítményt és Fixup.ini fájlt használ)

NGP 7.1 (2023-01-09 created by WorkerBee)
- PhysicsNG and FixUp plugin merged as NGP plugin
- all settings now in RichardBurnsRally.ini, FixUp.ini is obsolete!
- fixed skidmark handling
- improved steering
- French text translations courtesy of BlauGregg
- removed processor option
- added surface materials Sett_Dry, Sett_Damp, Sett_Wet

-Pálya update:
- Rosciszow-Walim (Baran Tracks)
- Walim-Rosciszow (Baran Tracks)

Külön köszönet a WorkerBee-nek, az NGP fejlesztésekért.

v1.33.0
- RSF és NGPCarMenu plugin frissítések (Lacka, Mika-n)
- Továbbfejlesztett: A MyPacenotes automatikusan mentett pacenote fájlok mostantól megőrzik az egyéni fájl előtagot
- Javítás: Visszajátszás mentése és lejátszása hibajavítás (a régi visszajátszási fájlok némelyike még hibás, elnézést)
- Javítás: Bizonyos színpadi és időjárási választási kombinációk összeomlottak
- Javítás: A szokásos módon itt-ott egyéb kisebb javítások

- Új Pályák:
- El Fargue SS1 (Trasky)
- Rosciszow-Walim (Baran Tracks)
- Walim-Rosciszow (Baran Tracks)

- Pálya adatfájlok megújítása és optimalizálása
- Peyregrosse Mandagout (Miro Kurek + JCRR)
- Pikes Peak 2008 (Miro Kurek)
- Slovakia Ring 2014 (Miro Kurek)
- Slovakia Ring 2014 II (Miro Kurek)
- Uhorna (Miro Kurek)
- Uhorna II (Miro Kurek)
- Uhorna snow (Miro Kurek)
- Uhorna snow II (Miro Kurek)

Külön köszönet a tomsmalley-nek, az aesthetic_sofa-nak, a mika-n-nek a térképoptimalizálásokért.

Külön köszönet AleksiP-nek és a pálya tesztelő csapatnak az új pályák koordinálásáért, értékeléséért és teszteléséért.

Gratulálunk Krzysztof Barannak az első RBR pálya kiadáshoz (Baran Tracks, www.barantracks.blogspot.com). Kérjük, látogassa meg weboldalát további információkért.

Gratulálunk Trasky-nek az első RBR pálya kiadáshoz.
v1.32.0
- RSF és NGPCarMenu plugin frissítések (Lacka, Mika-n)

- Új Pályák:
- Gabiria-Legazpi 2004 (Jan Kaderabek, Lorenzo Clerici, Eneko Celayeta és a comeovergaming.com szervezésében) -free-
- Legazpi-Gabiria 2004 (Jan Kaderabek, Lorenzo Clerici, Eneko Celayeta és a comeovergaming.com szervezésében) -free-

Az új, kiváló minőségű lézeres szkennelt színpadokért támogassa az alkotókat a www.jlstages.com oldalon! Köszönjük, Jan és Lorenzo
v1.31.0
- RSF és NGPCarMenu plugin frissítések (Lacka, Mika-n)
- Továbbfejlesztett: Logitech GHub alkalmazás és G29/G27/G920/G923 kormánykombináció támogatása a kormánykerék forgási tartományának beállításával
- Javítás: Installer Co-driver telepítési hibajavítás

- Új Pályák:
- Gabiria-Legazpi 2004 (Jan Kaderabek, Lorenzo Clerici, Eneko Celayeta és a comeovergaming.com szervezésében) -- Online --

Az ingyenes online és offline használathoz, valamint további új, kiváló minőségű színpadokhoz támogassa az alkotókat a www.jlstages.com oldalon
v1.30.0
- RSF és NGPCarMenu plugin frissítések (Lacka, Mika-n)
- Javítás: Pacecar hibajavítás a BTB szakaszokon.
- Javítás: Egyéb javítások és apró változtatások itt-ott szokás szerint.

- Új: RBRCountdown plugin hozzáadása Ez a Richard Burns Rally bővítménye, amely grafikus 3-2-1-GO visszaszámlálót jelenít meg a képernyőn, amikor egy autó a rajtvonalhoz áll (HanaMcHanaface)

- Új Pályák:
- La Atalaya (Lipe Valentin)
- La Atalaya II (Lipe Valentin)
- Rally Diepflingen 2022 II (Prekek)
- Era del Cardon II (Lipe Valentin)
- Murello (Casgra11)

-Pálya update:
- Era del Cardon (Lipe Valentin)
- Rally Diepflingen 2022 (Prekek)

Gratulálunk HanaMcHanaface-nek az első RBR-bővítmény (RBRCountdown) létrehozásához, és köszönjük, hogy engedélyt adott a terjesztésére az összes RSF-felhasználó számára.

Nagy köszönet az RBR-World adminjainak az együttműködésért és a Murello pályáért

Külön köszönet AleksiP-nek és a pálya tesztelő csapatnak az új pályák koordinálásáért, értékeléséért és teszteléséért.
v1.29.0
- RSF és NGPCarMenu plugin frissítések (Lacka, Mika-n)
- Új: A kormánykerék fizikai forgási tartományának integrálása az autóspecifikus zártól-zárig forgással. Számos Fanatec, Logitech, Thrustmaster, SimuCube, OpenFFBoard, MMos kormányt támogat. Lásd az RSFLauncher.Controls oldalt és a "Adjust steering wheel range per car" és az RSFLauncher.MyCars zártól-zárig forgási tartomány opcióit. Nagy köszönet az RSF közösség aktív tagjainak, hogy tesztelték eszközeiket.
- Új: A térképkészítők több térképbetöltő képernyő (splash screen) képet is használhatnak. Ha egy színpadhoz több betöltőképernyő képfájl tartozik, akkor az RSF véletlenszerűen megjeleníti az egyiket a pálya betöltése közben. Így a térképkészítők egy kis variációt adhatnak ide.
- Továbbfejlesztett: A játékon belüli Practice Pacecar opció mostantól támogatja az ENTER billentyű lenyomását. Megjeleníti a GhostCars mappában lévő pacecar felvételek listáját, és ezek közül bármelyiket kiválaszthatja pacecarként. Ez akkor hasznos, ha a barátja megosztja veled a pacecar felvételi fájlját. Csak dobja be a GhostCars mappába az RBR telepítési mappájában.
- Továbbfejlesztett: A pause gomb (RBR vezérlő kötés) mostantól a 3-2-1 visszaszámláló szünet állapotát úgy oldja fel, mintha meghúzná a kéziféket. Ez akkor hasznos, ha a rendszer egyáltalán nem rendelkezik kézifékkel.
- Továbbfejlesztett: Kisebb fejlesztések a renderelésben. Alacsony és közepes minőségi beállítások.
- Javítás: A MyReplays itt-ott javít.

- Francia fordítás a setup menüben (by BlauGregg)
- Továbbfejlesztett: Clouds textures mod (by Nobody)
- Továbbfejlesztett: A Rallysimfans textúrákban frissítve a kipufogó láng (korrigált átlátszóság a régebbi verziótól és megnövelt felbontás) (by Nobody)

- Biskuce 2004 I & Biskupice 2004 II – Most először mindenki számára elérhető offline és online versenyeken egyaránt. Nagy köszönet Martinnak, hogy újra kiadta ezeket a szakaszokat offline versenyzésre is.

- Új Pályák:
- Banov I (Miro Kurek, Martin Bujácek)
- Banov II (Miro Kurek, Martin Bujácek)
- Banov okruh (Miro Kurek, Martin Bujácek)
- Koprivnice SS1 (Miro Kurek, Martin Bujácek, Napa RBR Cup)
- Koprivnice SS2 (Miro Kurek, Martin Bujácek, Napa RBR Cup)
- Koprivnice SS3 (Miro Kurek, Martin Bujácek, Napa RBR Cup)
- Koprivnice SS4 (Miro Kurek, Martin Bujácek, Napa RBR Cup)
- Horazdovice - Komusin (Myra43, Grizzly Racing Tracks)
- SSS Valasske Mezirici (David Hradil)

-Új BTB Pályák:
- La Serra d'Almos (Gus Garcia)

-Pálya update:
- Helfstyn (David Hradil, Jan Kaderabek)
- Biskupice 2004 (Jan Kaderabek, Lorenzo Clerici, Silvio Kuhm, Martin Bujácek) -free-
- Biskupice 2004 II (Jan Kaderabek, Lorenzo Clerici, Silvio Kuhm, Martin Bujácek) -free-

-A pálya adatfájljainak megújítása (ez néhány percig tart)
- Biskupice SSS
- Lucéram - Col Saint-Roch
- Pian del Colle
- Pian del Colle Reversed
- Pian del Colle Snow
- Pian del Colle Snow Reversed
- Torsby 2018
- Torsby 2018 Sprint

Külön köszönet AleksiP-nek és a pálya tesztelő csapatnak az új pályák koordinálásáért, értékeléséért és teszteléséért.
v1.28.2
- RBR_FixUp-5.1.43.104 (WorkerBee)
fixed shading bug for internal cameras
fixed siren (spectator cheering) sound
fixed loading of animations

- RSF és NGPCarMenu plugin frissítések (Lacka, Mika-n)
- Új: Pacecar (ghostcar), hogy saját alteregóinkkal vezessünk a Practice versenyeken. A lehetőségek a következők: Ki / Leggyorsabb ugyanabban az autóban / Leggyorsabb ugyanabban az autócsoportban / Leggyorsabb autó a szakaszban / Előző vezetés
- Új: Az RSF in-game Option egy új "Pacecar Recording" opcióval rendelkezik, amely meghatározza, hogy a vezetés pacecarként kerüljön-e mentésre. Ha soha nem szándékozik pacecart használni, akkor érdemes lehet letiltani ezt az opciót
- Új: RSFLauncher.MyCars megjeleníti az autó előnézeti képét és az NGP7 kormánykerék forgási értékét (Tobier)
- Új: RSFLauncher. Backup gomb a személyre szabott RSF és RBR fájlok biztonsági mentéséhez (pacenotes, autóbeállítások, konfigurációk). Lásd a Backups almappát az RBR játék helyén
- Új: F11ScreenshotPath beállítás egyéni screenshot mappa beállításához (példákért lásd a plugins\ngpcarmenu.ini.sample fájlt és az F11ScreenshotPath opciót)
- Új: A CarState in Practice Racing új "Reuse tyres between stages" (Abroncsok újrafelhasználása a szakaszok között) opcióval rendelkezik. Az opció megjavítja az autót, de megtartja a régi gumikat az practice szakaszok között. Ezzel több szakaszon keresztül tesztelheti a gumiabroncsok élettartamát
- Továbbfejlesztett: A RenderQuality=low működik a klasszikus RBR térképeken textúra és felbukkanó objektumhibák nélkül
- Továbbfejlesztett: RSFLauncher.MyReplays fejlesztések és néhány hibajavítás a visszajátszás indításakor (Tobier)
- Továbbfejlesztett: A célvonal átlépése után hotlap módban az "Újraindítás" menü le van tiltva, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a verseny megfelelően befejeződött és az idő regisztrálva van
- Továbbfejlesztett: Az alapértelmezett BTB visszajátszó kamera automatikusan külső kamerára van állítva
- Továbbfejlesztett: A szóköz billentyűvel a kedvenc autó és szakasz váltogatható a Gyakorlat és Hotlap főmenüben is, nem csak az autó vagy szakasz listában
- Továbbfejlesztett: A módosított "hivatalos" szakaszok nem hivatalos szakaszként történő használatának engedélyezése Practice módban (hasznos a térképkészítők számára, amikor egy új térképverziót exportálnak a hivatalos térképfájlok fölé az RSF-ben)
- Továbbfejlesztett: lehetővé teszi a pálya készítők számára, hogy színpadspecifikus animációs szkripteket és marshal textúrákat használjanak (lásd az AnimationPath beállítást a tracks1234.ini fájlban), hogy illeszkedjenek a pálya témájához.
- Továbbfejlesztett: A RallySimFans automatikus frissítési logikája olyan esetekben, amikor a hálózati kapcsolat instabil

- Új: Clouds textures mod hozzáadása (by Nobody)

- Új Pályák:
- Barak (Miro Kurek)
- Barak snow (Miro Kurek)
- Mitterbach Tarmac (Myra43, Martin Bujácek)
- Olsava 2010 (Myra43, Martin Bujácek)
- Olsava long (Myra43, Martin Bujácek)

-Pálya update:
- Helfstyn (David Hradil, Jan Kaderabek) - Hozzáadott támogatók nevei, kisebb objektumok és textúrák módosításai.
- Verkiai 2010 (RALLY Guru) - Kis teljesítményoptimalizálások.
- Verkiai 2010 reverse (RALLY Guru) - Kis teljesítményoptimalizálások.
- Verkiai 2010 Super Special (RALLY Guru)

- Teszt Pályák:
- Rally Yard, Garage, Podium, Service Park - (Warthog Games)

Külön köszönet AleksiP-nek és a pálya tesztelő csapatnak az új pályák koordinálásáért, értékeléséért és teszteléséért.
v1.27.0
- RSF és NGPCarMenu plugin frissítések (Lacka, Mika-n)
- Új: Az RSFLauncher új MyReplays oldallal rendelkezik, ahol mostantól könnyebben kezelheti, keresheti és elindíthatja az RBR visszajátszásokat.
- Új: Az RBR digidash és gaugerPlugin műszerfalai támogatják az opcionális mérföld, MPH és Fahrenheit méréseket (lásd az RSFLauncher.Cockpit&Dashboard opciókat).
- Új: RBR renderelési minőség MEDIUM opció RBR sáv formátumú szakaszokhoz (azaz nem BTB szakaszokhoz). Most low-medium-high opciók állnak rendelkezésre, és az új MEDIUM opció 10-15%-kal javítja az FPS-t, de nem okoz olyan színpadspecifikus textúra hibákat, mint az alacsony opció. Lásd az RSFLauncher.Screen&Graphics.RenderQuality opciót. Egy másik lehetőség, hogy ezt szakaszonként adja meg a rallysimfans_personal.ini fájlban a [Stage1234] renderquality=medium beállításban
- Javítások: A szokásos módon itt-ott apró hibajavítások.

- Új Pályák:
- Alpes Rally (DmRally)
- Rally Diepflingen 2022 (Prekek)v1.26.0
- RSF és NGPCarMenu plugin frissítések (Lacka, Mika-n)
- Új: A grafikus beállítások támogatják a versenyzés és a visszajátszás specifikus opcióit. Beállíthatja a versenyzést alacsonyabb (jobb FPS-teljesítmény) minőségre, míg a visszajátszási opciók magasabb minőségi beállításokat használnak (például a CubicEnvMaps és a CarShadows ajánlatos kikapcsolása versenyen, de engedélyezve van a visszajátszásoknál). Lásd: RSFLauncher.Screen&Graphics options.
- Új: A BTB támogatja a „BTB Render Quality = Low vs High” beállítást a BTB teljesítményének optimalizálása érdekében. Az alacsony renderelési minőség segíthet, ha a számítógépen FPS-problémák vannak a BTB szakaszokban. Lásd: RSFLauncher.Screen&Graphics options. Nagy köszönet IvanN-nek, hogy elkészítette az FPS-re optimalizált BTB beállítások első verzióját.
- Új: A grafikus beállítások szakaszonként felülbírálhatók, ha az RSFLauncherben beállított globális alapértelmezett érték nem optimális egy adott szakaszhoz (lásd a rallysimfans_personal.ini fájlt és a [stage1234] opciókat)
- Fejlesztés: Ha egy autó FMOD motorhangot használ, akkor az eredeti RBR subaru motor hangja automatikusan elnémul.
- Fejlesztés: Az Időjárás-kiválasztó menü most egy "Overcasted" címkét jelenít meg, ha vannak azonos nevű duplikált időjárási lehetőségek.
- Javítás: Ha képernyőképet készít (F11 billentyű), miközben a FreezeFrame szüneteltetése engedélyezve van, akkor az "written file rbr.png" szövege gyorsabban eltűnik.
- Javítás: A szokásos módon itt-ott számos egyéb kisebb fejlesztés és hibajavítás.

- Új Pályák:
- Harju 2019 (Harju Team)
v1.25.0
- RSF és NGPCarMenu plugin frissítések (Lacka, Mika-n)
- Új: (WorkerBee által készített és kiadott) új NGP7 autófizikai és Fixup modok támogatása.
- Új: A színpadon a 3-2-1 visszaszámlálással szinkronizált és választható stílusokkal ellátott rajtóra. Lásd RSFLauncher.RallysimFans.StartClock opciót (visszaszámlálás másodpercek hh:mm, hh:mm:ss vagy anélkül, ahol a másodpercek szinkronizálva vannak a 3-2-1 visszaszámlálással és 50-től 59-ig tartanak a "GO" előtt).
- Új: A Practice menü megjegyzi a legutóbb választott sérülés kiválasztását (Off/Safe/Reduced/Realistic) az újraindítások között.
- Új: A játékon belüli plugin opció az "custom setup" automatikus letöltésének letiltására (lásd a játékon belüli plugin Options.Download car setups).
- Új: Az F11 képernyőképe PNG fájlformátumot használ intelligensebb fájlnevekkel, és ha az RBR nem teljes képernyős módban van, akkor az F11 billentyű csak az RBR tartalmat menti, és nem az egész asztalt a képernyőképbe. Lásd az RSFLauncher.Screen&Graphics.Screenshot opciót.
- Új: Beállíthatja, hogy a jobb felső sarokban mennyi ideig jelenjen meg a "Race result - Personal best" üzenet a replay lejátszásának megkezdésekor (rejtett vagy 1-30 mp. Az RBR alapértelmezés szerint 16 másodpercig mutatja az üzenetet, ami elég hosszú idő). Lásd: RSFLauncher.RallysimFans opciók)
- Új: Az RSFLauncher.Controls rendelkezik "Prevent repeated shift events within N milliseconds" opcióval a hibás szekvenciális váltóhardverrel kapcsolatos problémák megoldására (egynél több váltási eseményt küld az RBR-nek, még akkor is, ha csak egy sebességfokozatot akart váltani)
- Továbbfejlesztett: A Rally School menüben az RSF pluginban kavics és aszfalt setup beállítási lehetőségek vannak (Néhány lecke kavicsos, míg mások aszfaltos úton vannak. Ezek a beállítási választások automatikusan használatosak a leckén a felület típusa alapján)

Az RSF csapata és az RSF platform versenyzői nevében szeretnénk nagy köszönetet mondani a WorkerBee-nek a fizikai motor egy újabb generációjának megalkotásáért.
v1.24.0
- RSF és NGPCarMenu plugin frissítések (Lacka, Mika-n)
- Új: Rally School integrálva a RallySimFans-ba (RSF), lehetővé téve, hogy bármilyen autóval és beállítással vezethesd a rally iskolai órákat (lásd a „Rally School” részt az RSF főmenüjében)
- Új: A személyre szabott kamerabeállítások (belső/motorháztető/lökhárító/stb) megmaradnak még akkor is, ha egy autómodellt alaphelyzetbe állítasz vagy újra letöltesz, vagy egyedi skin és modellbeállításokat telepítesz.
- Javítás: Linux Wine támogatás
- Javítás: Különféle hibajavítások itt-ott

- Új Pályák:
- Inland Road 2022 (AJNZ)
- Inland Road Reversed 2022 (AJNZ)
-Új BTB Pályák:
- Ulu Karagita (Marko Kytomaki/Tango Team)
- Sleeping Warrior 2019 (Rodrigo Rodriguez)
- Fintele (Rodrigo Rodriguez)
- Hakolahti sprint ((c) Esko Kytömäki/Tangoteam)
- Pengonpohja II ((c) Justup and BTBfin)
- Sarvana II ((c) Justup and BTBfin)
v1.23.0
- RSF és NGPCarMenu plugin frissítések (Lacka, Mika-n)
- Új: A Practice/Hotlap/Online felületenként megjegyzi az utoljára kiválasztott Setup-ot.
- Új: MyCars oldal az RSFLauncherben az autónkénti beállítások megadásához (FMOD hangerő, digidash pozíció, bal vagy jobb oldali kormánykerék, a képernyőn megjelenő vizuális kormányforgatás, FFB érzékelők). Köszönet Tobiernek az RSFLauncher eszközben nyújtott MyCar támogatásáért és az eszköz egyéb fejlesztéseiért. Köszönet Tomsmalley-nek az RHS-LHS kormánykerék-beállítás ötletéért és az SGC-modell fájlszerkezetébe való betekintésért.
- Új: Lehetőség van az RBR digidash pozíció autónkénti beállítására, ha ugyanaz a globális digidash pozíció nem minden autónál optimális. Engedélyezze ezt az opciót autónként az új RSFLauncher.MyCars opciókban.
- Új: A Vulkan gfx mód mostantól támogatja a Vulkan+SimHub kombinációt (lásd a Továbbfejlesztett gfx mód opciót az RSFLauncher.Screen&Grapics oldalon).
- Új: Ha egy autó szabadon zuhan az ürességbe, 4-5 másodperc után automatikusan visszaállít az útra (egyes pályákon lyukak lehetnek).
- Új: Az RBR motor hangereje mostantól automatikusan 100%-ra van állítva, amikor az RSF észleli, hogy az autó a pályán FMOD hangot használ (az új RBR felhasználók gyakran elkövetik azt a hibát, hogy nem használnak 100%-os játékon belüli motor hangerőt még akkor sem, ha az FMOD motorhoz szükséges hang). Állítsa be az FMOD hangerőszintjét az RSFLauncher eszközzel.
- Új: Lehetőség van az RBRVR vezérlőgombjainak bármely más billentyűre történő átrendezésére, ha az RBRVR alapértelmezett számbillentyűi nem optimálisak (lásd a Virtuális valóság beállításait és a ControlMapping gombot az RSFLauncherben). A vezérlőgombok még nem támogatottak, de hamarosan megjelennek.
- Továbbfejlesztett: Az autóspecifikus RBRVR üléspozíciók megmaradtak autóváltáskor.
- Továbbfejlesztett: Ha az RBR felbontás megváltozik, és a PaceNote GUI ablakainak régi koordinátái kívül esnek az új képernyőhatárokon, akkor a PaceNote GUI ablakai automatikusan átkerülnek az új látható képernyőterületre.
- Továbbfejlesztett: Itt-ott apró fejlesztések a képernyőn megjelenő szövegstílusokon (színes/árnyékos betűtípusok), bizonyos helyeken nem jelenik meg a rossz út jelzése, amikor az autó valójában nem rossz irányba halad (RBR hibajavítás).
- Javítás: Egyes Windows-frissítések RBR-összeomlást okoztak egyes számítógépeken.
- Egyéb javítások és apróbb fejlesztések itt-ott.

-Pálya update:
- Zelezniki (Pintar Bojan converted DmRally)v1.22.0
- RSF és NGPCarMenu plugin frissítések (Lacka, Mika-n)
- Új: Az RBR életben marad és fut a versenyzés és az újrajátszás során akkor is, ha a játék a háttérben van, és nem az aktív előtérben lévő alkalmazás. Lásd az RSFLauncher "Keep RBR alive in background" opcióját. Ha a "3-2-1 visszaszámlálás szüneteltetve" opciót használod, akkor akár el is indíthatod a szakasz betöltését az RSF-ben, majd alt-tab-ot váltva egy másik alkalmazáshoz, miközben az RBR a háttérben betölti a szakaszt, és 3-2-1 visszaszámlálás szüneteltetve vár rád a rajtvonalnál.
- Új: Az RBRVR üléspozíciók mostantól autónként megmaradnak, és automatikusan újra felhasználásra kerülnek minden alkalommal, amikor ugyanazzal az autóval a következő alkalommal vezetsz. Nincs többé fárasztó rbrvr ülésbeállítás minden egyes autóváltáskor. Az autók személyre szabott tulajdonságai megmaradnak a rallysimfans_personal.ini fájlban. A funkció támogatja az autóspecifikus FMOD hangerőszinteket és az RBRVR (vizuális) kormánykerék elforgatási tulajdonságait is.
- Új: Személyre szabott autóspecifikus beállítások (egy globális érték helyett az összes autóra): vizuális kormányforgatás a képernyőn, visszacsatolási érzékenység kavicson/aszfalton/hóban, FMOD hangerőszint. Ezeket a személyre szabott autótulajdonságokat a rallysimfans_personal.ini fájl őrzi meg (amely automatikusan létrejön, amikor először vezet autót), és a felhasználók szerkeszthetik ezeket a beállításokat a Jegyzettömb segítségével, amíg az RSFLauncher nem rendelkezik felhasználói felülettel ezekhez az autóspecifikus opciókhoz.
- Továbbfejlesztett: Az EditSetup képernyőn létrehozott vagy betöltött Setupfájl most automatikusan kiválasztásra kerül aktuálisSetupfájlként, amikor visszatér az RSF menübe.
- Továbbfejlesztett: Lehetséges elrejteni a szükségtelen időjárási beállításokat a Practice weather menülistában (a trackSettings.ini fájlok támogatják az új ShowInMenu=false opciót, hogy elrejtse az időjárási beállításokat, amelyekkel ritkán vezet)
- Továbbfejlesztett: A Vulkan dxvk illesztőprogram új verziója.
- Továbbfejlesztett: A szakaszok készítői választhatnak alapértelmezett időjárási és felületi beállításokat a szakaszaikhoz (kérjük, lépjen kapcsolatba az RSF adminisztrátoraival, ha azt szeretné, hogy az RSF alapértelmezés szerint mutasson bizonyos időjárási, felületi és gumiabroncs-választásokat, amikor az emberek egy szakaszt választanak a gyakorlatban vagy a Hotlap versenyben).
- Továbbfejlesztett: Számos új szakasz került bevezetésre a fejlett vágásfigyelésbe. A Tortue és az RSF csapatával együttműködésben készült vágószabályok.
- Javítás: A „csak online” szakaszok újrajátszása immár offline licenc nélkül is lehetséges, mindaddig, amíg a felhasználó be van jelentkezve az RSF-bővítménybe (használjon automatikus bejelentkezést vagy manuális bejelentkezést a „csak online” szakaszok újrajátszása előtt)
- Javítás: BTB hó részecske hatás.
- Javítás: Alt-Tabbing hibajavítás egyes számítógépes beállításokban.
- Javítás: A szokásos módon itt-ott hibajavítások.

- Új Pályák:
- Zelezniki (Pintar Bojan converted DmRally)

-Pálya update:
- El Cubilete (ChrisB)
- Sagen Sweden 2012 (RBR-WRC)
- Sainte - Agnes (RBR-WRC)
- Kaihuavaara 2021 ((c) Justup and BTBfin)
- Monti di Ala (ChrisB)
- Koirakivi ((c) Esko Kytömäki/Tangoteam)
- Pirttikulma Snow ((c) Justup and BTBfin)v1.21.0
- RSF és NGPCarMenu plugin frissítések (Lacka, Mika-n)
- Új: Részecske támogatás a BTB szakaszokban. A DonPedro által létrehozott alapértelmezett BTBSnow és BTBTarmac részecskeeffektus fájlok. Köszönöm!
- Új: Particle mod KahoV5 az RSF-telepítőben. Ez egy ajánlott összetevő, ha még nincs más particle mod. Azok, akik frissítik a meglévő telepítéseket, jelöljék be az "Install Particle Mod (by Kahoo)" opciót az utolsó telepítési képernyőn. Az új telepítéseknél ez az összetevő alapértelmezés szerint ki van választva.
- Új: Fejlett vágásfigyelő rendszert használnak egyes szakaszokon, és hamarosan sok máson is. Ez a Tortue és az RSF csapatával együttműködve jött létre. Köszönöm Tortue. Örülök, hogy veled dolgozhatok.
- Továbbfejlesztett: A FreezeFrame funkció mostantól támogatja a csak kimerevítés módot is, ahol az RBR szünet menü egyáltalán nem jelenik meg (lásd az RSFLauncher.Controls oldalt).
- Továbbfejlesztett: A Vulkan dxvk grafikus illesztőprogram új verziója. A Vulkannak javítania kell az FPS-t a legtöbb rendszeren. Ezt most úgy módosították, hogy támogassa az Intel HD integrált GPU-t is (a Vulkan dxvk korábbi törzsverziója csak AMD és NVidia GPU-kkal működött). Lásd az RSFLauncher.Screen&Graphics oldalt a Vulkan dxvk opcióval kapcsolatban.
- Javítás: Néhány időjárás-kiválasztással kapcsolatos fejlesztés és javítás a DonPedro-val végzett munka során, hogy tesztelje az egyéni időjárási lehetőségeket a eredeti színpadokon.

- Új Pályák:
- Biskupice 2004 (Jan Kaderabek, Lorenzo Clerici, Silvio Kuhm) -Csak Online-
- Biskupice 2004 II (Jan Kaderabek, Lorenzo Clerici, Silvio Kuhm) -Csak Online-v1.20.1
Ez az RSF-verzió főként egy hibajavítási és térképkiadási verzió. Ezúttal nincs jelentős újdonság (azok máskorra várhatók):
- RSF és NGPCarMenu plugin frissítések (Lacka, Mika-n)
- Új: Együttműködés Tortue-val a továbbfejlesztett és további vágásfigyelő logika érdekében, amely támogatja a fékfalakat és az időbüntetéseket bármely pályán és a pálya bármely pontján. A fékfalak még a BTB szakaszokon is működnek. A jövőben pályáról pályára fogjuk hozzáadni ezeket az új vágási szabályokat, és remélhetőleg kevés jó pályák vissza kerülnek a Bajnokság használatába akkor is, amikor bizonyos vágási helyeket és "lyukakat a pályán" blokkolnak ezekkel az új fékfal és időbüntetési szabályokkal. Hatalmas köszönet Tortue-nak a koncepció és a proof-of-concept verzió megalkotásáért.
- Új: Az RSF magmotor korlátozott szakaszokat támogat (csak online és offline versenyzés). Maradj velünk, ha a közeljövőben további információkat szeretne megtudni arról, hogy mit jelent ez a motorháztető alatti funkció a járművezetők számára. Jelenleg ez csak a motorháztető alatt van, és nem látható a vezetők számára.
- Továbbfejlesztett: A FreezeFrame funkció nem engedélyezett az online és a Hotlap versenyeken.
- Továbbfejlesztett: Ha a PaceNote beépülő modult egy autópozíció mozgatására használják Online és Hotlap versenyeken, akkor időbüntetés jár akkor is, ha az ugrás néhány méternél kisebb volt.
- Javítás: A szokásos módon itt-ott hibajavítások

- Új BTB pályák:
- Karagita Ruma (Marko Kytömäki/Tangoteam)
- TMF A 2021 (Ravitoto)
- Kutemajärvi 1994 (M.Virtanen)
- Koirakivi ((c) Esko Kytömäki/Tangoteam)
- Pirttikulma Snow ((c) Justup and BTBfin)
- Kaihuavaara 2022 ((c) Justup and BTBfin)
- Piren Gravel (Mikael Jakobsson (Jacken))
- Elmenteita (Esko Kytömäki/Tango Team)

Külön köszönet Tortue-nak a további fejlett vágásfigyelő koncepció létrehozásáért és Mika-n-nek a felülvizsgálatáért és az RSF-be való integrációértv1.19.1
- RSF és NGPCarMenu plugin frissítések (Lacka, Mika-n)
- Új: A nem telepített pályák jelölése, és külön kategóriába felsorolása.
- Új: Továbbfejlesztett grafikus támogatás az NVidia és AMD grafikus kártyákhoz Vulkan dxvk interfésszel (javítja az FPS sebesség stabilitását, ha a vsync be van kapcsolva. Ha a vsync le van tiltva, akkor az általános FPS több szakaszban is javul). További információért lásd az RSFLauncher.Screen&Graphics oldalt.
- Új: Az RSFLauncher támogatja az egyéni felbontásokat a felbontás legördülő listában (módosíthatja az rsf_launcher\Configs\customOptions.ini fájlt az előre kiválasztott felbontások hozzáadásához és eltávolításához).
- Továbbfejlesztett: A DirectX9 teljes képernyős mód továbbfejlesztett Vulkan dxvk grafikus interfésszel most már támogatja az asztali számítógép és az RBR közötti alt tabulátort (a hagyományos grafikus felület csak normál teljes képernyős módban támogatja az asztali váltást).
- Továbbfejlesztett: A motorháztető kamera hozzáadva a RaceCam kiválasztási listához.
- Továbbfejlesztett: A WeatherSky menüben nyomja meg az Enter billentyűt a teljes lista megtekintéséhez.
- Javítás: A RaceCam kiválasztását az RSFLauncherben néha felülbírálták rossz kameraválasztással.
- Javítás: hiányzik a 2. részidő.
- Javítás: A szervizparkba csak egyszer lehet belépni. A szakaszeredmények megtekintése után ismét aktív volt a szervizpark.
- Az NGP Switcher alkalmazás eltávolitva az installerből.

- Új Pályák:
- Era del Cardon (Lipe Valentin)v1.18.1
- RSF és NGPCarMenu plugin frissítések (Lacka, Mika-n)
- Új: Törött szélvédő textúra hozzáadása (LEZA) (Rallysimfans Textúra módosítások telepítése)
- Új: TrackIR látótávolság-bővítő támogatás az RSFLauncherben (lehetővé teszi a 180 vagy még több trackIR tartomány használatát)
- Új: A FOVCaculator hivatkozások az RSFLauncherben, ha a "FOV felülbírálása pilótafülke nézetben" engedélyezve van
- Új: A WrongWay üzenet az óra alá került, hogy kevésbé zavarjon. Választható „WrongWay” üzenet elrejtése.
- Új: Alapértelmezett "Race camera" opció az RSFLauncherben (az alapértelmezett nézet, amikor az autó a rajtvonalnál van)
- Új: Magas folyamatprioritás a versenyek és a visszajátszások során. Segíthet elkerülni az időnkénti dadogási problémákat. Lásd az ngpcarmenu.ini.sample és a ProcessPriority magyarázatát a részletekért.
- Új: A "Test BTB Tracks" mappában megjelenő egyedi BTB szakaszok. Az RSF-online által nem jóváhagyott BTB szakaszok mostantól elérhetőek a Practice menüben, hogy élvezhessék az RSF autóválasztások és beállítások előnyeit.

- Továbbfejlesztett: A klasszikus formátumú egyéni szakaszok telepítése és használata mostantól egyszerűbb (szakaszspecifikus almappák a "Maps" könyvtárban, TracksXXX.ini, TrackSettingsXXX.ini és TextureFilenameMapXXX.ini fájltámogatás, xxx=mapID). Megjelenik a "Test Tracks" szakasz mappájában a Practice menüben.
- Továbbfejlesztett: TrackIR kiterjesztett nézettartománnyal (felhasználó által konfigurált)
- Továbbfejlesztett: A MyPacenote funkció szükség esetén automatikusan egyesíti az egyéni jegyzetfájlt a legfrissebb térképadatokkal (néha térképfrissítés után az egyéni jegyzetek is kevés frissítést igényelhetnek. Most ez automatikusan megtörténik a motorháztető alatt, ha szükséges)
- Továbbfejlesztett: A RallyRadio késlelteti a zene szüneteltetését, a pájya teljes betöltéséig
- Továbbfejlesztett: A piros "szabványidő túllépése" időzítő háttér eltávolítva, mint szükségtelen funkció

- Javítás: Pálya betöltési hibajavítás (felületi és gyakorlati módban "always new / keep previous car state" opció)
- Javítás: Pacenote ellenőrzési hibajavítás.
- Javítás: FreezeFrame hibajavítás Replay módban (az RBR teljesen lefagyott, ha az ESC billentyűt lenyomták FreeFrame állapotban a visszajátszások során)
- Javítás: Az online rally szakaszok listájában az eredménylista elcsúszásának javítása.
- Javítás: Egyéni műszerfal-méretezési hibajavítás az RSFLauncherben, ha a felbontás több mint 1920x1080

- Alapértelmezett RichardBurnsRally_SSE 4Gb patch használata (4Gb virtuális memóriát engedélyez az RBR számára x64 platformon)
- Hibajavítások itt-ott

- Új Pályák:
- Zaton (Mato22)
- Zaton II (Mato22)
-Pálya update:
- Rallysprint Hondarribia 2011 (Eneko Celayeta)
- Vargassence (Martinez) (Installer javítás)v1.17.3
- RSF és NGPCarMenu plugin frissítések (Lacka, Mika-n)
- Új: Testreszabott "Kedvencek" kiválasztási csoport az autó és a pálya menüjében (nyomja meg az ENTER gombot az Autó és pálya kiválasztó menüben). A SZÓKÖZ billentyü lenyomásával átkapcsolhatja az autó és a pálya kedvenc állapotát.
- Új: FOV támogatás a free kamerában (a free kamera használatához nyomja meg az F9 billentyüt a üldözökamerában. Az egérgombok és a görgetökerék mozgása mozgatja a kamerát. Most már támogatja a CTRL billentyut + a görgőt a FOV beállításához. A FOV beállításának másik módja a görgetőgomb lenyomva tartása görgetéskor).
- Új: A TrackIR opció az RSF Launcherben és a trackIR funkció az RBR-ben most továbbfejlesztve, hogy támogassa a teljes 180°-os látótávolságot.
- Új: Ha a kamera remegés le van tiltva az RSF Launcher opcióval, akkor most letiltja a remegés hatását a valódi belső kamera nézetben is, nem csak a bumperCam nézetben.
- Új: Az RSF mostantól támogatja a több törött szélvédő textúrát, hogy szimulálja a szélvédő összetörésének véletlenszeruségét (WS_Broken.dds/WS_Broken1.dds/WS_Broken2.dds/stb).
- Új: Nagy felbontású textúrákat és LB2-re optimalizált adatstruktúrákat használó szakaszok támogatása (fontos a színpadi szerzők számára).
- Új: Home/End gomb támogatása az RSF-menükben (A Home gomb az első, az End gomb pedig az utolsó menüsorba lép az RSF-ben az autó/pálya menülistákban).
- Továbbfejleszés: Az online rally az első helyen felsorolja azokat a rallykat, amelyeken már részt vett ("sárga" színő rallyk), hogy könnyebben megtalálja azokat.
- Továbbfejleszés: Időjárási beállítások kiválasztása minden szakaszhoz.
- Továbbfejleszés: a TuneCar (Edit Car Setup) opciók bővítése. Mostantól a CTRL+bal/jobb nyílbillentyük jobban felgyorsítják a léptetést, mint a bal/jobb nyílbillentyü lenyomva tartása (kevésbé agresszív lépések, ha a CTRL-t nem tartják lenyomva).
- Továbbfejleszés: Az eredeti RBR autók letiltva az autók listájából (ezek nem NGP6 fizika kompatibilisek, és csak zavart okoztak az új vezetők körében).
- Javítva: Az "Hiányzó szakasz" hibaüzenet az online rallyban nem mindig a helyes szakaszneveket tüntette fel.
- Javítva: Az eloző setup kiválasztása a Continue rallyban hibás volt. Most már megfelelően kiválasztja a korábban kiválasztott beállítást.
- Javítva: Car manager javítások.
- Javítva: Hang- és egyéni setup fájl letöltési javítások.
- Javítva: Pacenote ellenőrzés javítások.
- Javítva: A kiszürkült menüsorok most megfelelően kimaradnak.
- Javítva: Néha nem volt elérhető a "Call for help" menü.

- Új pályák:
- Helfstyn (BTB: David Hradil, conversion: J)
- Új BTB pályák:
- Savo (Mikko Virtanen)
- Korpiaho (Mikko Virtanen)
- Makkola (Mikko Virtanen)
- Kuri Bush 1 (AJNZ)
- Kuri Bush 2 (AJNZ)
- Ubunapa Kabula II ((c) Esko Kytömäki/Tangoteam)
- Kinamba Yala ((c) Esko Kytömäki/Tangoteam)
- Mattila ((c) Justup and BTBfin)
- Hassi ((c) Esko Kytömäki/Tangoteam)
- Cueva Santa II (Zaxxon)


v1.16.3
- Installer szerver választó hibajavítás

v1.16.1
- RSF és NGPCarMenu plugin frissítések (Lacka, Mika-n)
- A telepítő néhány felhasználó számára nem tudta letölteni az alapjáték-csomagot (a csomag túl nagy volt. Ez a csomag most több kisebb részre van osztva).
- A 3-2-1 kézifék-szünet üzemmód támogatja a "Change Cam" rbr gombot a belső és a külső kameranézet közötti váltást.
- A 3-2-1 kézifék-szünet üzemmód az ESC billentyüvel folytatódik (ha a kézifék nincs beállítva vagy nem müködik).
- "Edit car setup" (TuneCar): Támogatja a +1/+10/+20/+40 lépésközt, miközben módosítja a beállítási lehetoségeket, hogy gyorsabbá tegye az értékek módosítását ezekben az opciókban szélesebb értéktartomány esetén (a bal/jobb nyíl gomb lenyomva tartása növeli a lépésközt, amíg a gombot lenyomva tartja)
- Az RSF_Launcher Graphics oldalon van egy új "Show particle effects on race mode" opció. Ha ez az opció ki van jelölve, akkor a részecskehatások (por, vízfröccsenés) nem jelennek meg verseny módban, így az FPS jobb lesz. A részecskeeffektusok mindig megjelennek visszajátszás módban, még akkor is, ha ez az opció nincs bejelölve.
- Az RSF_Launcher Az általános játékbeállításoknál a "Hide 'Press ESC for assistance' message" opciót, hogy elrejtse a bosszantó üzenetet, amikor egy autó megáll a színpadon.
- Felskálázási lehetoség az alacsonyabb felbontású RBR ablak teljes képernyos méretre való felskálázásához ablakos módban (általában az RBR az alacsony felbontású ablakot ablakként jeleníti meg a bal felsö sarokban). Lásd a plugins\ngpcarmenu.ini RBRWindowUpscale opciót.
- Nyelvi hiba javítása bizonyos nyelveknél (a Start Stage összeomlott, ha a misc\lng.dll nyelvi fájl nem sorolta fel a nyelvet)
- A CTRL+ArrowKey nem helyezte át az RBR HUD-t az összes RBR-telepítésben. Ezt a hibát javítottuk, és a ctrl+arrowKeys billentyükombinációnak át kell helyeznie az RBR irányítópult HUD-ját minden felbontásban és rbr konfigurációban. A CTRL+SHIFT+ArrowKey a GaugerPlugin irányítópultját mozgatja
- Néhány figyelmeztető és hibaüzenet tisztázása az RSF pluginban.
- Használja a PageUp/Down gombokat az online rallyk listájában a gyorsabb böngészés érdekében.
- A visszajátszott fájlok listája most dátum szerint van rendezve (a legújabb felül). Kérjük, vegye figyelembe, hogy a „Replays” mappában lévő több száz replay fájl akadozást okozhat, ezért fontolja meg a szükségtelen visszajátszási fájlok törlését vagy archiválását.
- Biztonsági fejlesztések.

- Új pályák:
- Torsby 2018 (RALLY guru)
- Torsby 2018 Sprint (RALLY guru)
- BTB pályák update:
- Ypsonas RallySprint (Stefanos Georgiou)
- Karankamäki ((c) Esko Kytömäki/Tangoteam)
- Laajavuori (Mikko Virtanen)
- Ruuhimäki (Mikko Virtanen)
v1.15.2
- RSF és NgpCarMenu plugin update (Lacka, Mika-n)
- új "edit car" setup editor integrálása az RSF-be. A "setupGames\MySummerCar\" autóspecifikus mappákból származó beállításfájlokat használja, ezért ezeknek a hagyományos RBR beállítási slot-ok kezelése immár nem releváns az RSF-ben. Jobb mentés és a setup betöltése, a CTRL+S és a CTRL+SHIFT+S billentyükombinációval a Mentés és mentés másként funkciókkal könnyedén mentheted a változásokat.
- új online rally opció "kényszerített pacenote hangot kikapcsolása"
- új lehetőség a visszaszámlálás szüneteltetésére a rajtvonalnál, amíg a kézifék legalább 80% -os szintre nem húzódik
- új lehetőség a "freeze frame" fagyasztás a PAUSE rbr vezérlogombbal. A kameravezérlok a kép fagyasztás alatt muködnek, ezért ez hasznos, ha akcióképet készít
- amikor az autó áthaladt a célvonalon, akkor az autó leállítása és az N üres fokozat beállítása azonnal véget vet a szakasznak
- A CTRL+ArrowKeys kombináció mozgatja az RBR müszerfal pozicióját a képernyőn. A CTRL+SHIFT+ArrowKeys kombináció mozgatja a GaugerPlugint a képernyőn, amikor az autó a pályán van, és még az RBRVR beépülő modul felhasználói is könnyedén mozoghatnak a muszerfalakon
- az egérkurzor automatikusan eltünik néhány másodperc tétlenség után
- A RaceStatDB versenystatisztikai adatbázis mostantól tartalmazza az RSF online rali nevét
- hibajavítások itt-ott a szokásos módon

-RSFLauncher-rel beállíthatja a PauseFreeFrame és a CountdownPaused opciót
-A telepítő opciók kiterjesztett leírással rendelkeznek, néhány felesleges dolgot eltávolítottunk az egyszerübb használat érdekében

- BTB stages
- Laitse RallyPark (Mihkel Kütt)
- Norrlands Sprinten (Mikael Jakobsson (Jacken))
- Ramirent Sprinten 2010 (Mikael Jakobsson (Jacken))
- Platres HillClimb (Stefanos Georgiou)
- Ubunapa Kabula (Esko Kytömäki / TangoTeam)
- Pirttikulma (Justup & BTBfin)
- Gränbäcken (Justup & BTBfin)
- Karankamäki (Esko Kytömäki / TangoTeam)
- Te Parae Road 2021 (AJNZ1)
- Te Parae Road 2021 R (AJNZ1)


v1.14.1
- RBR_FixUp-4.5.39.98 (WorkerBee)
- RBR_PhysicsNG-6.4.759.437 (WorkerBee)
- NgpCarMenu plugin update (Mika-n)
- BTB stages update
- Sarvana ((c) Justup and BTBfin)
- Inland Road Shakedown 2021 (AJNZ1)
- Inland Road Shakedown 2021 R (AJNZ1)
-Kuohu ((c) SSTF / BTBfin)
v1.13.1
- RallySimFans_Launcher - Indító és konfiguráló eszköz update (Mika-n)
- NgpCarMenu plugin update (Mika-n)
- BTB pályák
-Piren Tarmac (Mikael Jakobsson (Jacken))
-Cueva Santa (Zaxxon)
-Colorado Springs West Circuit A (ChrisB)
-Colorado Springs West Hill Climb B (ChrisB)
-Monti di Ala (ChrisB)
-Laajavuori (Mikko Virtanen)
-Ruuhimäki (Mikko Virtanen)
-Kuomiokoski ((c) Esko Kytömäki/Tangoteam)
-Pöykky (Mikko Virtanen / pacenotes by Joonas Lönn)
-Myllylähde ((c) Esko Kytömäki/Tangoteam)


v1.12.4
- Maps***.7z fájl ellenörzés javitása
- Ypsonas rallysprint (Stefanos Georgiou) -installer bugfix
v1.12.3
-Pian del Colle (Casgra11) -installer bugfix
-Pian del Colle Reversed (Casgra11) -installer bugfix
v1.12.2
- RallySimFans_Launcher - Indító és konfiguráló eszköz update (Mika-n)
- .NET Core Desktop Runtime 3.1.15 hozzáadása
- NgpCarMenu plugin update (Mika-n)
v1.12
- RallySimFans_Launcher - Indító és konfiguráló eszköz (Mika-n) hozzáadása
- NgpCarMenu plugin automatikus update (Mika-n)
- RBRvr v1.6 VR mod for OpenVR (Keijo "Kegetys" Ruotsalainen) www.kegetys.fi hozzáadása
- Pályák
-Lucéram - Col Saint-Roch (Casgra11)
-Pian del Colle (Casgra11)
-Pian del Colle Reversed (Casgra11)
-Pian del Colle Snow (Casgra11)
-Pian del Colle Snow Reversed (Casgra11)
- BTB pályák
-Karkaus (Esko Kytömäki / TangoTeam)
-Komokoriki Hill Road 2021 (AJNZ)
-Komokoriki Hill Road 2021 R (AJNZ)
-Kuohu ((c) SSTF / BTBfin)
-Lebanon Rally SSS RPM (Georges Barakat and Jannecordians)
-Savulampi (Esko Kytömäki / TangoTeam)
-Vesala ((c) Esko Kytömäki / TangoTeam)v1.11
- Pályák
-Biskupice SSS (Jan Kaderabek, Lorenzo Clerici, Silvio Kuhm)


v1.10
-FixUp plugin update (WorkerBee)
- BTB pályák
-Aittajärvi ((c) Justup and BTBfin)
-Kaihuavaara 2021 ((c) Justup and BTBfin)
-Vennivaara ((c) Justup and BTBfin)


v1.09.1
- Installer hibajavítás (pacenote, gauger plugin)
- Pályák
- Vargassence Mirror-Reverse (Martinez)v1.08
- Alapvetö összetevök megjelenítése (Rallysimfans.hu, NGP6, FixUP, NGPCarMenu, rbr_RX pluginok)
- Módosított fájlellenőrzés az rsf_install_files mappában
- Csökö navigátor hang megszüntetése (nem pacenote plugin kompatibilis)
- RichardBurnsRally_SSE 4Gb patch (4Gb virtuális memóriát engedélyez az RBR számára x64 platformon)
- Egyéb hibajavítások

- Pályák
-Komarov (Miro Kurek, Myra43, Napa RBR Cup)
-Komarov II (Miro Kurek, Myra43, Napa RBR Cup)
-Komarov Snow (Miro Kurek, Myra43, Napa RBR Cup)
-Komarov Snow II (Miro Kurek, Myra43, Napa RBR Cup)
- BTB pályák
-mappa átnevezés (Myttäälä Gravel --> Myttaala Gravel)
-mappa átnevezés (Pirttijärvi --> Pirttijarvi)v1.07.2
-FixUp plugin update (WorkerBee)
- NgpCarMenu plugin automatikus update (Mika-n)
- Cserélje ki a fomenü RallySchool menüjét a Rallysimfans.hu menü linkre
- SplashScreen hozzáadása
- Nyelvspecifikus alapértelmezett navigátor hang beállítás
- Beállítások modosítása hozzáadva a Telepítés típusai közé (nincs kijelölve semmilyen összetevö)
- Reklámtáblák, Particles, Scripts, TrackSettings fájlok telepítésének megjegyzése
- RBRTestPlugin.dll letiltása
- Telepítö fájlok megörzése (rsf_installer_files) az itt található fájlokat nem tölti le a szerverröl
- Pályák
- Vargassence (Martinez)
- BTB pályák
- Bareyo (Sisco)
- Bareyo II (Sisco)
- Bareyo Snow (Sisco)
- Bareyo Snow II (Sisco)
- Course de Cote de Cauterets (Jerome65)
- Dylanda (Mikael Jakobsson (Jacken))
- Dylanda II (Mikael Jakobsson (Jacken))
- Erken (Mikael Jakobsson (Jacken))
- Erken II (Mikael Jakobsson (Jacken))
- Gästabudstrofen (Mikael Jakobsson (Jacken))
- Kidney Health Snow (xtribe)
- Miadamanjaka (Beelabba)
- Miadamanjaka II (Beelabba)
- Montecrestese (Luciano Migliorati)
- Sainte - Agnes (RBR-WRC)
- Skogby (Mikael Jakobsson (Jacken))
- Stoccareddo (Barto91)
- Stoccareddo II (Barto91)
- Tikkala (Paulus Linjamäki)
- UK 2 (Barnaudprod)
- Valkenswaard Rallycross (Chavy)
- Valvestino (Dallas)
- Valvestino II (Dallas)
- Ypsonas rallysprint (Stefanos Georgiou)
- Hokkara Gravel ((c) Justup and BTBfin)
- Hokkara Gravel Rever ((c) Justup and BTBfin)
- Hokkara Snow ((c) Justup and BTBfin)
- Hokkara Snow Rever ((c) Justup and BTBfin)
- Myttäälä Gravel ((c) Justup and BTBfin)
- Pirttijärvi ((c) Justup and BTBfin)
- Sarvana ((c) Justup and BTBfin)
- Pengonpohja ((c) Justup and BTBfin)
- Inland Road Shakedown 2021 (AJNZ1)
- Inland Road Shakedown 2021 R (AJNZ1)


v1.05
- NgpCarMenu plugin update (Mika-n)
- RBR_FixUp-4.1.35.89 (WorkerBee)
- RBR_PhysicsNG-6.4.759.432 (WorkerBee)
- Pályák
-Ring Kulso 2011 pre-alpha V0.6
-Ring Belso 2011 pre-alpha V0.6v1.04
- NgpCarMenu plugin update (Mika-n) (BTB pályák indítása)
- Választható Automatikus navigáció a Rallysimfans.hu menüképernyőre
- RBR_RX plugin hozzáadása (BTB pályák indítása)
- Telepítő hibajavítás
- BTB pályák
- Bikol Tardos (Keke)
- Vyskälä SS1 (Vileska)
- Vyskälä SS2 (Vileska)
- Vyskälä SS3 (Vileska)
- Vyskälä SS4 Evening (Vileska)
- Vyskälä SS4 Noon (Vileska)
- Burgknop (DonLeon08)
- Burgknop II (DonLeon08)
- Le barrage des gorges (Bob)
- Arteara Artedara (Airam)
- Cercados de Espino (Sisco)
- Olocau Gatova (Zaxxon)
- Limnis Plastiras (Xaros)
- Castrazza Sardinia (Bruce)
- Nechanice - Presin (izzy.gnr)
- Lantosque - Luceram (ChrisB)
- Lantosque - Luceram II (ChrisB)
- Antaramanana (Beelabba)
- Antaramanana II (Beelabba)
- El Cubilete (ChrisB)
- Serra d'Agua (Sisco)
- Sibiu Superspecial (Spiridush)
- Blyfoten (Jalle)
- Dead Head (Jonathan Johansson)
- Hacke Pokalen (Linus Norén)
- Hurricane Peak Hillclimb Snow (Casgra11)
- Sagen Sweden 2012 (RBR-WRC)
- Ouninpohja (SSTF / Mikko Virtanen)
- Ouninpohja II (SSTF / Mikko Virtanen)v1.02
- NgpCarMenu plugin update (Mika-n)
- Autók, Pályák képei és egyéb Ikonok hozzáadása
- Magyar navigátor hangok
- Vas Gábor (VasGabi)
- Telepítő hibajavítás

v1.01
- Rallysimfans.hu plugin hozzáadása
- Audio.dat fájl kitömörítése
- PC_InputFilter.ini átnevezése
- Írásvédettség megszüntetése
- FMOD Audio bankok (WorkerBee és FMOD team) hozzáadása
- NGPCarMenu plugin (Mika-n) hozzáadása
- Pacenote Plugin (WorkerBee) Magyar nyelv támogatás
- Magyar navigátor hangok
- Hlavacsek István (Hlavi)
- Horváth Otto (Dumber)

v1.0
Elérhető extra tartalmak:
- Magyar navigátor hang
- Javított hangok
- Pacenote Plugin (WorkerBee)
- Gauger Plugin (v317mt)
Telepítő módosításokat végez néhány eredeti textúrán. (Reklámtáblák, Betöltőképernyők, Sportbíró és médiás mellények, Mentőhelikopter, Javított víz textúra, Javított kipufogóláng textúra, DashBoard textúra)


Telepítési információk

- A Rallysimfans.hu plugin és az új pályák NEM kompatibilisek a cseh (RBRTM) és a francia (RSRBR) pluginnal!
- A telepítő futtatásához internet hozzáférés szükséges.
- A játék megfelelő működéséhez telepítse számítógépének legfrisebb drivereit!
Köszönet az alábbi pályakészítőknek és segítő csapatoknak:
4fuig
Airam
AJNZ1
AleksiP
Alessandro
Antudusun
Arno101
Atiwrc
Baran Tracks
Beelabba
black f./jharron
Bob
Bojan Pintar
Bostjan Berglez
Bruce
BTBfin
Casgra11
ChrisB
Code_79
Com8
Cyber.hu
Dan Simek
David Hradil
Dej Krzysztof
DevTrackTeam
DmRally
DonLeon08
DonPedro
DrinkSlurm
Dzalud
Eneko Celayeta
Eno72
Esko Kytömäki
Esko Kytömäki/Tangoteam
Falcon
Gaiabio
Georges Barakat
GermanGarage
Grizzly Racing Tracks
Gus Garcia
HanaMcHanaface
Harju Team
Henri Pellinen
Hlavacsek István
ISI
izzy.gnr
Jalle
Jan Kaderabek
Jannecordians
JCRR
Jerome65
Jonathan Johansson
Joona Karimaa
Joonas Lönn
Jukka Grönfors
Kahoo
Keijo "Kegetys" Ruotsalainen
Keke
Klacix
Linus Norén
Lipe Valentin
Lorenzo Clerici
M.Virtanen
marcarimany
Marko Kytömäki/Tangoteam
Martin Bujácek
Martinez
Mathou
Mato22
Mihkel Kütt
Mikael Jakobsson (Jacken)
Mika-n
Mikko Virtanen
Miro Kurek
Montekland
Myra43
Napa RBR Cup
NaroGugul
Nereu Rocha
Pacsuta Tibor (Tibi)
P. Dall'Era
Plankgas
Prekek
Pyros
RALLY Guru
Rallyesim Team
Ravitoto
RBR-WRC
Rodrigo Rodriguez
Savo Stage Team
Savo Stage Team Finland
Silvio Kuhm
Sisco
Slawek Wiszczor
Spiridush
Stefanos Georgiou
Steven Lee
TangoTeam
Tobier
Tomsmalley
Tortue
Towerbrah
Trasky
Tuergisch
v317mt
Vas Gábor
Vašek Šourek
Vasilij Popov
Vicenc Caihuelas
Vileska
Vratislav Honzálek
W.H.C. SICILY Rally Tracks
WorkerBee
Xaros
Zaxxon
Kellemes időtöltést kíván a https://www.rallysimfans.hu csapata! 
 webmaster| Plugin version NGP7: 0.54.5045| Plugin version NGP5: 0.47.2030| Plugin version: 0.47.1979Betöltési idő: 0.09 másodperc