magyar english
 
Menü
 
Bejelentkezés
 
Regisztráció
 
Bajnokságok
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Links
 
Hirdetés
 
Adminok
 
 
Letöltés
Letöltés : Rallysimfans_Installer
Read me! RSF Install Guide RBR_instructions_v7.pdf

Rallysimfans_Installer_v1.24.0 (5,74Mb)
   MD5 hash: "ac7527793f24fcd417ca8df4422835b0"


How to update EXISTING RallySimFans (RSF) installation:
1. Download the Rallysimfans_Installer_v1.xx.xx.exe from www.rallysimfans.hu. Make sure RBR and RSF_Launcher applications are NOT running while updating the installation.
2. Run the installer and select the existing game folder when the installer asks for a destination folder.
3. Select "Update Existing Installation" option from the installation type list (no need to do Full Installation option).
4. Press "Next - Next - Next - Next" to accept default options to update the existing installation.
5. Press "Install" to actually update the existing installation.

Rallysimfans RBR online telepítő v1.24.0 (2022-06-12)

A Rallysimfans.hu plugin és az új pályák NEM kompatibilisek a cseh (RBRTM) és a francia (RSRBR) pluginnal!
A telepítő futtatásához internet hozzáférés szükséges.
A telepítő tartalmazza a Richard Burns Rally alap játékot, és az összes támogatott pályát és a DirectX 9.0c-t.
Richard Burns Rally-t NE TELEPÍTSD a
- C:\Program Files\
- C:\Program Files (x86)\
- C:\Users \ Your Account Name\ (Dokumentumok, Asztal, Letöltések stb.)
- C:\Program
mappába és a mappa neve ne tartalmazzon ékezetet és speciális karaktert, mert nem fog megfelelően müködni.
Győződjön meg arról, hogy az RBR játék és az RSF_Launcher alkalmazás be van zárva, mielőtt folytatná a telepítést.


v1.24.0
- RSF és NGPCarMenu plugin frissítések (Lacka, Mika-n)
- Új: Rally School integrálva a RallySimFans-ba (RSF), lehetővé téve, hogy bármilyen autóval és beállítással vezethesd a rally iskolai órákat (lásd a „Rally School” részt az RSF főmenüjében)
- Új: A személyre szabott kamerabeállítások (belső/motorháztető/lökhárító/stb) megmaradnak még akkor is, ha egy autómodellt alaphelyzetbe állítasz vagy újra letöltesz, vagy egyedi skin és modellbeállításokat telepítesz.
- Javítás: Linux Wine támogatás
- Javítás: Különféle hibajavítások itt-ott

-Új Pályák:
- Inland Road 2022 (AJNZ)
- Inland Road Reversed 2022 (AJNZ)
-Új BTB Pályák:
- Ulu Karagita (Marko Kytomaki/Tango Team)
- Sleeping Warrior 2019 (Rodrigo Rodriguez)
- Fintele (Rodrigo Rodriguez)
- Hakolahti sprint ((c) Esko Kytömäki/Tangoteam)
- Pengonpohja II ((c) Justup and BTBfin)
- Sarvana II ((c) Justup and BTBfin)
v1.23.0
- RSF és NGPCarMenu plugin frissítések (Lacka, Mika-n)
- Új: A Practice/Hotlap/Online felületenként megjegyzi az utoljára kiválasztott Setup-ot.
- Új: MyCars oldal az RSFLauncherben az autónkénti beállítások megadásához (FMOD hangerő, digidash pozíció, bal vagy jobb oldali kormánykerék, a képernyőn megjelenő vizuális kormányforgatás, FFB érzékelők). Köszönet Tobiernek az RSFLauncher eszközben nyújtott MyCar támogatásáért és az eszköz egyéb fejlesztéseiért. Köszönet Tomsmalley-nek az RHS-LHS kormánykerék-beállítás ötletéért és az SGC-modell fájlszerkezetébe való betekintésért.
- Új: Lehetőség van az RBR digidash pozíció autónkénti beállítására, ha ugyanaz a globális digidash pozíció nem minden autónál optimális. Engedélyezze ezt az opciót autónként az új RSFLauncher.MyCars opciókban.
- Új: A Vulkan gfx mód mostantól támogatja a Vulkan+SimHub kombinációt (lásd a Továbbfejlesztett gfx mód opciót az RSFLauncher.Screen&Grapics oldalon).
- Új: Ha egy autó szabadon zuhan az ürességbe, 4-5 másodperc után automatikusan visszaállít az útra (egyes pályákon lyukak lehetnek).
- Új: Az RBR motor hangereje mostantól automatikusan 100%-ra van állítva, amikor az RSF észleli, hogy az autó a pályán FMOD hangot használ (az új RBR felhasználók gyakran elkövetik azt a hibát, hogy nem használnak 100%-os játékon belüli motor hangerőt még akkor sem, ha az FMOD motorhoz szükséges hang). Állítsa be az FMOD hangerőszintjét az RSFLauncher eszközzel.
- Új: Lehetőség van az RBRVR vezérlőgombjainak bármely más billentyűre történő átrendezésére, ha az RBRVR alapértelmezett számbillentyűi nem optimálisak (lásd a Virtuális valóság beállításait és a ControlMapping gombot az RSFLauncherben). A vezérlőgombok még nem támogatottak, de hamarosan megjelennek.
- Továbbfejlesztett: Az autóspecifikus RBRVR üléspozíciók megmaradtak autóváltáskor.
- Továbbfejlesztett: Ha az RBR felbontás megváltozik, és a PaceNote GUI ablakainak régi koordinátái kívül esnek az új képernyőhatárokon, akkor a PaceNote GUI ablakai automatikusan átkerülnek az új látható képernyőterületre.
- Továbbfejlesztett: Itt-ott apró fejlesztések a képernyőn megjelenő szövegstílusokon (színes/árnyékos betűtípusok), bizonyos helyeken nem jelenik meg a rossz út jelzése, amikor az autó valójában nem rossz irányba halad (RBR hibajavítás).
- Javítás: Egyes Windows-frissítések RBR-összeomlást okoztak egyes számítógépeken.
- Egyéb javítások és apróbb fejlesztések itt-ott.

-Pálya update:
- Zelezniki (Pintar Bojan converted DmRally)v1.22.0
- RSF és NGPCarMenu plugin frissítések (Lacka, Mika-n)
- Új: Az RBR életben marad és fut a versenyzés és az újrajátszás során akkor is, ha a játék a háttérben van, és nem az aktív előtérben lévő alkalmazás. Lásd az RSFLauncher "Keep RBR alive in background" opcióját. Ha a "3-2-1 visszaszámlálás szüneteltetve" opciót használod, akkor akár el is indíthatod a szakasz betöltését az RSF-ben, majd alt-tab-ot váltva egy másik alkalmazáshoz, miközben az RBR a háttérben betölti a szakaszt, és 3-2-1 visszaszámlálás szüneteltetve vár rád a rajtvonalnál.
- Új: Az RBRVR üléspozíciók mostantól autónként megmaradnak, és automatikusan újra felhasználásra kerülnek minden alkalommal, amikor ugyanazzal az autóval a következő alkalommal vezetsz. Nincs többé fárasztó rbrvr ülésbeállítás minden egyes autóváltáskor. Az autók személyre szabott tulajdonságai megmaradnak a rallysimfans_personal.ini fájlban. A funkció támogatja az autóspecifikus FMOD hangerőszinteket és az RBRVR (vizuális) kormánykerék elforgatási tulajdonságait is.
- Új: Személyre szabott autóspecifikus beállítások (egy globális érték helyett az összes autóra): vizuális kormányforgatás a képernyőn, visszacsatolási érzékenység kavicson/aszfalton/hóban, FMOD hangerőszint. Ezeket a személyre szabott autótulajdonságokat a rallysimfans_personal.ini fájl őrzi meg (amely automatikusan létrejön, amikor először vezet autót), és a felhasználók szerkeszthetik ezeket a beállításokat a Jegyzettömb segítségével, amíg az RSFLauncher nem rendelkezik felhasználói felülettel ezekhez az autóspecifikus opciókhoz.
- Továbbfejlesztett: Az EditSetup képernyőn létrehozott vagy betöltött Setupfájl most automatikusan kiválasztásra kerül aktuálisSetupfájlként, amikor visszatér az RSF menübe.
- Továbbfejlesztett: Lehetséges elrejteni a szükségtelen időjárási beállításokat a Practice weather menülistában (a trackSettings.ini fájlok támogatják az új ShowInMenu=false opciót, hogy elrejtse az időjárási beállításokat, amelyekkel ritkán vezet)
- Továbbfejlesztett: A Vulkan dxvk illesztőprogram új verziója.
- Továbbfejlesztett: A szakaszok készítői választhatnak alapértelmezett időjárási és felületi beállításokat a szakaszaikhoz (kérjük, lépjen kapcsolatba az RSF adminisztrátoraival, ha azt szeretné, hogy az RSF alapértelmezés szerint mutasson bizonyos időjárási, felületi és gumiabroncs-választásokat, amikor az emberek egy szakaszt választanak a gyakorlatban vagy a Hotlap versenyben).
- Továbbfejlesztett: Számos új szakasz került bevezetésre a fejlett vágásfigyelésbe. A Tortue és az RSF csapatával együttműködésben készült vágószabályok.
- Javítás: A „csak online” szakaszok újrajátszása immár offline licenc nélkül is lehetséges, mindaddig, amíg a felhasználó be van jelentkezve az RSF-bővítménybe (használjon automatikus bejelentkezést vagy manuális bejelentkezést a „csak online” szakaszok újrajátszása előtt)
- Javítás: BTB hó részecske hatás.
- Javítás: Alt-Tabbing hibajavítás egyes számítógépes beállításokban.
- Javítás: A szokásos módon itt-ott hibajavítások.

-Új Pályák:
- Zelezniki (Pintar Bojan converted DmRally)

-Pálya update:
- El Cubilete (ChrisB)
- Sagen Sweden 2012 (RBR-WRC)
- Sainte - Agnes (RBR-WRC)
- Kaihuavaara 2021 ((c) Justup and BTBfin)
- Monti di Ala (ChrisB)
- Koirakivi ((c) Esko Kytömäki/Tangoteam)
- Pirttikulma Snow ((c) Justup and BTBfin)v1.21.0
- RSF és NGPCarMenu plugin frissítések (Lacka, Mika-n)
- Új: Részecske támogatás a BTB szakaszokban. A DonPedro által létrehozott alapértelmezett BTBSnow és BTBTarmac részecskeeffektus fájlok. Köszönöm!
- Új: Particle mod KahoV5 az RSF-telepítőben. Ez egy ajánlott összetevő, ha még nincs más particle mod. Azok, akik frissítik a meglévő telepítéseket, jelöljék be az "Install Particle Mod (by Kahoo)" opciót az utolsó telepítési képernyőn. Az új telepítéseknél ez az összetevő alapértelmezés szerint ki van választva.
- Új: Fejlett vágásfigyelő rendszert használnak egyes szakaszokon, és hamarosan sok máson is. Ez a Tortue és az RSF csapatával együttműködve jött létre. Köszönöm Tortue. Örülök, hogy veled dolgozhatok.
- Továbbfejlesztett: A FreezeFrame funkció mostantól támogatja a csak kimerevítés módot is, ahol az RBR szünet menü egyáltalán nem jelenik meg (lásd az RSFLauncher.Controls oldalt).
- Továbbfejlesztett: A Vulkan dxvk grafikus illesztőprogram új verziója. A Vulkannak javítania kell az FPS-t a legtöbb rendszeren. Ezt most úgy módosították, hogy támogassa az Intel HD integrált GPU-t is (a Vulkan dxvk korábbi törzsverziója csak AMD és NVidia GPU-kkal működött). Lásd az RSFLauncher.Screen&Graphics oldalt a Vulkan dxvk opcióval kapcsolatban.
- Javítás: Néhány időjárás-kiválasztással kapcsolatos fejlesztés és javítás a DonPedro-val végzett munka során, hogy tesztelje az egyéni időjárási lehetőségeket a eredeti színpadokon.

-Új Pályák:
- Biskupice 2004 (Jan Kaderabek, Lorenzo Clerici, Silvio Kuhm) -Csak Online-
- Biskupice 2004 II (Jan Kaderabek, Lorenzo Clerici, Silvio Kuhm) -Csak Online-v1.20.1
Ez az RSF-verzió főként egy hibajavítási és térképkiadási verzió. Ezúttal nincs jelentős újdonság (azok máskorra várhatók):
- RSF és NGPCarMenu plugin frissítések (Lacka, Mika-n)
- Új: Együttműködés Tortue-val a továbbfejlesztett és további vágásfigyelő logika érdekében, amely támogatja a fékfalakat és az időbüntetéseket bármely pályán és a pálya bármely pontján. A fékfalak még a BTB szakaszokon is működnek. A jövőben pályáról pályára fogjuk hozzáadni ezeket az új vágási szabályokat, és remélhetőleg kevés jó pályák vissza kerülnek a Bajnokság használatába akkor is, amikor bizonyos vágási helyeket és "lyukakat a pályán" blokkolnak ezekkel az új fékfal és időbüntetési szabályokkal. Hatalmas köszönet Tortue-nak a koncepció és a proof-of-concept verzió megalkotásáért.
- Új: Az RSF magmotor korlátozott szakaszokat támogat (csak online és offline versenyzés). Maradj velünk, ha a közeljövőben további információkat szeretne megtudni arról, hogy mit jelent ez a motorháztető alatti funkció a járművezetők számára. Jelenleg ez csak a motorháztető alatt van, és nem látható a vezetők számára.
- Továbbfejlesztett: A FreezeFrame funkció nem engedélyezett az online és a Hotlap versenyeken.
- Továbbfejlesztett: Ha a PaceNote beépülő modult egy autópozíció mozgatására használják Online és Hotlap versenyeken, akkor időbüntetés jár akkor is, ha az ugrás néhány méternél kisebb volt.
- Javítás: A szokásos módon itt-ott hibajavítások

- Új BTB pályák:
- Karagita Ruma (Marko Kytömäki/Tangoteam)
- TMF A 2021 (Ravitoto)
- Kutemajärvi 1994 (M.Virtanen)
- Koirakivi ((c) Esko Kytömäki/Tangoteam)
- Pirttikulma Snow ((c) Justup and BTBfin)
- Kaihuavaara 2022 ((c) Justup and BTBfin)
- Piren Gravel (Mikael Jakobsson (Jacken))
- Elmenteita (Esko Kytömäki/Tango Team)

Külön köszönet Tortue-nak a további fejlett vágásfigyelő koncepció létrehozásáért és Mika-n-nek a felülvizsgálatáért és az RSF-be való integrációértv1.19.1
- RSF és NGPCarMenu plugin frissítések (Lacka, Mika-n)
- Új: A nem telepített pályák jelölése, és külön kategóriába felsorolása.
- Új: Továbbfejlesztett grafikus támogatás az NVidia és AMD grafikus kártyákhoz Vulkan dxvk interfésszel (javítja az FPS sebesség stabilitását, ha a vsync be van kapcsolva. Ha a vsync le van tiltva, akkor az általános FPS több szakaszban is javul). További információért lásd az RSFLauncher.Screen&Graphics oldalt.
- Új: Az RSFLauncher támogatja az egyéni felbontásokat a felbontás legördülő listában (módosíthatja az rsf_launcher\Configs\customOptions.ini fájlt az előre kiválasztott felbontások hozzáadásához és eltávolításához).
- Továbbfejlesztett: A DirectX9 teljes képernyős mód továbbfejlesztett Vulkan dxvk grafikus interfésszel most már támogatja az asztali számítógép és az RBR közötti alt tabulátort (a hagyományos grafikus felület csak normál teljes képernyős módban támogatja az asztali váltást).
- Továbbfejlesztett: A motorháztető kamera hozzáadva a RaceCam kiválasztási listához.
- Továbbfejlesztett: A WeatherSky menüben nyomja meg az Enter billentyűt a teljes lista megtekintéséhez.
- Javítás: A RaceCam kiválasztását az RSFLauncherben néha felülbírálták rossz kameraválasztással.
- Javítás: hiányzik a 2. részidő.
- Javítás: A szervizparkba csak egyszer lehet belépni. A szakaszeredmények megtekintése után ismét aktív volt a szervizpark.
- Az NGP Switcher alkalmazás eltávolitva az installerből.

-Új Pályák:
- Era del Cardon (Lipe Valentin)v1.18.1
- RSF és NGPCarMenu plugin frissítések (Lacka, Mika-n)
- Új: Törött szélvédő textúra hozzáadása (LEZA) (Rallysimfans Textúra módosítások telepítése)
- Új: TrackIR látótávolság-bővítő támogatás az RSFLauncherben (lehetővé teszi a 180 vagy még több trackIR tartomány használatát)
- Új: A FOVCaculator hivatkozások az RSFLauncherben, ha a "FOV felülbírálása pilótafülke nézetben" engedélyezve van
- Új: A WrongWay üzenet az óra alá került, hogy kevésbé zavarjon. Választható „WrongWay” üzenet elrejtése.
- Új: Alapértelmezett "Race camera" opció az RSFLauncherben (az alapértelmezett nézet, amikor az autó a rajtvonalnál van)
- Új: Magas folyamatprioritás a versenyek és a visszajátszások során. Segíthet elkerülni az időnkénti dadogási problémákat. Lásd az ngpcarmenu.ini.sample és a ProcessPriority magyarázatát a részletekért.
- Új: A "Test BTB Tracks" mappában megjelenő egyedi BTB szakaszok. Az RSF-online által nem jóváhagyott BTB szakaszok mostantól elérhetőek a Practice menüben, hogy élvezhessék az RSF autóválasztások és beállítások előnyeit.

- Továbbfejlesztett: A klasszikus formátumú egyéni szakaszok telepítése és használata mostantól egyszerűbb (szakaszspecifikus almappák a "Maps" könyvtárban, TracksXXX.ini, TrackSettingsXXX.ini és TextureFilenameMapXXX.ini fájltámogatás, xxx=mapID). Megjelenik a "Test Tracks" szakasz mappájában a Practice menüben.
- Továbbfejlesztett: TrackIR kiterjesztett nézettartománnyal (felhasználó által konfigurált)
- Továbbfejlesztett: A MyPacenote funkció szükség esetén automatikusan egyesíti az egyéni jegyzetfájlt a legfrissebb térképadatokkal (néha térképfrissítés után az egyéni jegyzetek is kevés frissítést igényelhetnek. Most ez automatikusan megtörténik a motorháztető alatt, ha szükséges)
- Továbbfejlesztett: A RallyRadio késlelteti a zene szüneteltetését, a pájya teljes betöltéséig
- Továbbfejlesztett: A piros "szabványidő túllépése" időzítő háttér eltávolítva, mint szükségtelen funkció

- Javítás: Pálya betöltési hibajavítás (felületi és gyakorlati módban "always new / keep previous car state" opció)
- Javítás: Pacenote ellenőrzési hibajavítás.
- Javítás: FreezeFrame hibajavítás Replay módban (az RBR teljesen lefagyott, ha az ESC billentyűt lenyomták FreeFrame állapotban a visszajátszások során)
- Javítás: Az online rally szakaszok listájában az eredménylista elcsúszásának javítása.
- Javítás: Egyéni műszerfal-méretezési hibajavítás az RSFLauncherben, ha a felbontás több mint 1920x1080

- Alapértelmezett RichardBurnsRally_SSE 4Gb patch használata (4Gb virtuális memóriát engedélyez az RBR számára x64 platformon)
- Hibajavítások itt-ott

-Új Pályák:
- Zaton (Mato22)
- Zaton II (Mato22)
-Pálya update:
- Rallysprint Hondarribia 2011 (Eneko Celayeta)
- Vargassence (Martinez) (Installer javítás)v1.17.3
- RSF és NGPCarMenu plugin frissítések (Lacka, Mika-n)
- Új: Testreszabott "Kedvencek" kiválasztási csoport az autó és a pálya menüjében (nyomja meg az ENTER gombot az Autó és pálya kiválasztó menüben). A SZÓKÖZ billentyü lenyomásával átkapcsolhatja az autó és a pálya kedvenc állapotát.
- Új: FOV támogatás a free kamerában (a free kamera használatához nyomja meg az F9 billentyüt a üldözökamerában. Az egérgombok és a görgetökerék mozgása mozgatja a kamerát. Most már támogatja a CTRL billentyut + a görgőt a FOV beállításához. A FOV beállításának másik módja a görgetőgomb lenyomva tartása görgetéskor).
- Új: A TrackIR opció az RSF Launcherben és a trackIR funkció az RBR-ben most továbbfejlesztve, hogy támogassa a teljes 180°-os látótávolságot.
- Új: Ha a kamera remegés le van tiltva az RSF Launcher opcióval, akkor most letiltja a remegés hatását a valódi belső kamera nézetben is, nem csak a bumperCam nézetben.
- Új: Az RSF mostantól támogatja a több törött szélvédő textúrát, hogy szimulálja a szélvédő összetörésének véletlenszeruségét (WS_Broken.dds/WS_Broken1.dds/WS_Broken2.dds/stb).
- Új: Nagy felbontású textúrákat és LB2-re optimalizált adatstruktúrákat használó szakaszok támogatása (fontos a színpadi szerzők számára).
- Új: Home/End gomb támogatása az RSF-menükben (A Home gomb az első, az End gomb pedig az utolsó menüsorba lép az RSF-ben az autó/pálya menülistákban).
- Továbbfejleszés: Az online rally az első helyen felsorolja azokat a rallykat, amelyeken már részt vett ("sárga" színő rallyk), hogy könnyebben megtalálja azokat.
- Továbbfejleszés: Időjárási beállítások kiválasztása minden szakaszhoz.
- Továbbfejleszés: a TuneCar (Edit Car Setup) opciók bővítése. Mostantól a CTRL+bal/jobb nyílbillentyük jobban felgyorsítják a léptetést, mint a bal/jobb nyílbillentyü lenyomva tartása (kevésbé agresszív lépések, ha a CTRL-t nem tartják lenyomva).
- Továbbfejleszés: Az eredeti RBR autók letiltva az autók listájából (ezek nem NGP6 fizika kompatibilisek, és csak zavart okoztak az új vezetők körében).
- Javítva: Az "Hiányzó szakasz" hibaüzenet az online rallyban nem mindig a helyes szakaszneveket tüntette fel.
- Javítva: Az eloző setup kiválasztása a Continue rallyban hibás volt. Most már megfelelően kiválasztja a korábban kiválasztott beállítást.
- Javítva: Car manager javítások.
- Javítva: Hang- és egyéni setup fájl letöltési javítások.
- Javítva: Pacenote ellenőrzés javítások.
- Javítva: A kiszürkült menüsorok most megfelelően kimaradnak.
- Javítva: Néha nem volt elérhető a "Call for help" menü.

- Új pályák:
- Helfstyn (BTB: David Hradil, conversion: J)
- Új BTB pályák:
- Savo (Mikko Virtanen)
- Korpiaho (Mikko Virtanen)
- Makkola (Mikko Virtanen)
- Kuri Bush 1 (AJNZ)
- Kuri Bush 2 (AJNZ)
- Ubunapa Kabula II ((c) Esko Kytömäki/Tangoteam)
- Kinamba Yala ((c) Esko Kytömäki/Tangoteam)
- Mattila ((c) Justup and BTBfin)
- Hassi ((c) Esko Kytömäki/Tangoteam)
- Cueva Santa II (Zaxxon)


v1.16.3
- Installer szerver választó hibajavítás

v1.16.1
- RSF és NGPCarMenu plugin frissítések (Lacka, Mika-n)
- A telepítő néhány felhasználó számára nem tudta letölteni az alapjáték-csomagot (a csomag túl nagy volt. Ez a csomag most több kisebb részre van osztva).
- A 3-2-1 kézifék-szünet üzemmód támogatja a "Change Cam" rbr gombot a belső és a külső kameranézet közötti váltást.
- A 3-2-1 kézifék-szünet üzemmód az ESC billentyüvel folytatódik (ha a kézifék nincs beállítva vagy nem müködik).
- "Edit car setup" (TuneCar): Támogatja a +1/+10/+20/+40 lépésközt, miközben módosítja a beállítási lehetoségeket, hogy gyorsabbá tegye az értékek módosítását ezekben az opciókban szélesebb értéktartomány esetén (a bal/jobb nyíl gomb lenyomva tartása növeli a lépésközt, amíg a gombot lenyomva tartja)
- Az RSF_Launcher Graphics oldalon van egy új "Show particle effects on race mode" opció. Ha ez az opció ki van jelölve, akkor a részecskehatások (por, vízfröccsenés) nem jelennek meg verseny módban, így az FPS jobb lesz. A részecskeeffektusok mindig megjelennek visszajátszás módban, még akkor is, ha ez az opció nincs bejelölve.
- Az RSF_Launcher Az általános játékbeállításoknál a "Hide 'Press ESC for assistance' message" opciót, hogy elrejtse a bosszantó üzenetet, amikor egy autó megáll a színpadon.
- Felskálázási lehetoség az alacsonyabb felbontású RBR ablak teljes képernyos méretre való felskálázásához ablakos módban (általában az RBR az alacsony felbontású ablakot ablakként jeleníti meg a bal felsö sarokban). Lásd a plugins\ngpcarmenu.ini RBRWindowUpscale opciót.
- Nyelvi hiba javítása bizonyos nyelveknél (a Start Stage összeomlott, ha a misc\lng.dll nyelvi fájl nem sorolta fel a nyelvet)
- A CTRL+ArrowKey nem helyezte át az RBR HUD-t az összes RBR-telepítésben. Ezt a hibát javítottuk, és a ctrl+arrowKeys billentyükombinációnak át kell helyeznie az RBR irányítópult HUD-ját minden felbontásban és rbr konfigurációban. A CTRL+SHIFT+ArrowKey a GaugerPlugin irányítópultját mozgatja
- Néhány figyelmeztető és hibaüzenet tisztázása az RSF pluginban.
- Használja a PageUp/Down gombokat az online rallyk listájában a gyorsabb böngészés érdekében.
- A visszajátszott fájlok listája most dátum szerint van rendezve (a legújabb felül). Kérjük, vegye figyelembe, hogy a „Replays” mappában lévő több száz replay fájl akadozást okozhat, ezért fontolja meg a szükségtelen visszajátszási fájlok törlését vagy archiválását.
- Biztonsági fejlesztések.

- Új pályák:
- Torsby 2018 (RALLY guru)
- Torsby 2018 Sprint (RALLY guru)
- BTB pályák update:
- Ypsonas RallySprint (Stefanos Georgiou)
- Karankamäki ((c) Esko Kytömäki/Tangoteam)
- Laajavuori (Mikko Virtanen)
- Ruuhimäki (Mikko Virtanen)
v1.15.2
- RSF és NgpCarMenu plugin update (Lacka, Mika-n)
- új "edit car" setup editor integrálása az RSF-be. A "setupGames\MySummerCar\" autóspecifikus mappákból származó beállításfájlokat használja, ezért ezeknek a hagyományos RBR beállítási slot-ok kezelése immár nem releváns az RSF-ben. Jobb mentés és a setup betöltése, a CTRL+S és a CTRL+SHIFT+S billentyükombinációval a Mentés és mentés másként funkciókkal könnyedén mentheted a változásokat.
- új online rally opció "kényszerített pacenote hangot kikapcsolása"
- új lehetőség a visszaszámlálás szüneteltetésére a rajtvonalnál, amíg a kézifék legalább 80% -os szintre nem húzódik
- új lehetőség a "freeze frame" fagyasztás a PAUSE rbr vezérlogombbal. A kameravezérlok a kép fagyasztás alatt muködnek, ezért ez hasznos, ha akcióképet készít
- amikor az autó áthaladt a célvonalon, akkor az autó leállítása és az N üres fokozat beállítása azonnal véget vet a szakasznak
- A CTRL+ArrowKeys kombináció mozgatja az RBR müszerfal pozicióját a képernyőn. A CTRL+SHIFT+ArrowKeys kombináció mozgatja a GaugerPlugint a képernyőn, amikor az autó a pályán van, és még az RBRVR beépülő modul felhasználói is könnyedén mozoghatnak a muszerfalakon
- az egérkurzor automatikusan eltünik néhány másodperc tétlenség után
- A RaceStatDB versenystatisztikai adatbázis mostantól tartalmazza az RSF online rali nevét
- hibajavítások itt-ott a szokásos módon

-RSFLauncher-rel beállíthatja a PauseFreeFrame és a CountdownPaused opciót
-A telepítő opciók kiterjesztett leírással rendelkeznek, néhány felesleges dolgot eltávolítottunk az egyszerübb használat érdekében

- BTB stages
- Laitse RallyPark (Mihkel Kütt)
- Norrlands Sprinten (Mikael Jakobsson (Jacken))
- Ramirent Sprinten 2010 (Mikael Jakobsson (Jacken))
- Platres HillClimb (Stefanos Georgiou)
- Ubunapa Kabula (Esko Kytömäki / TangoTeam)
- Pirttikulma (Justup & BTBfin)
- Gränbäcken (Justup & BTBfin)
- Karankamäki (Esko Kytömäki / TangoTeam)
- Te Parae Road 2021 (AJNZ1)
- Te Parae Road 2021 R (AJNZ1)


v1.14.1
- RBR_FixUp-4.5.39.98 (WorkerBee)
- RBR_PhysicsNG-6.4.759.437 (WorkerBee)
- NgpCarMenu plugin update (Mika-n)
- BTB stages update
- Sarvana ((c) Justup and BTBfin)
- Inland Road Shakedown 2021 (AJNZ1)
- Inland Road Shakedown 2021 R (AJNZ1)
-Kuohu ((c) SSTF / BTBfin)
v1.13.1
- RallySimFans_Launcher - Indító és konfiguráló eszköz update (Mika-n)
- NgpCarMenu plugin update (Mika-n)
- BTB pályák
-Piren Tarmac (Mikael Jakobsson (Jacken))
-Cueva Santa (Zaxxon)
-Colorado Springs West Circuit A (ChrisB)
-Colorado Springs West Hill Climb B (ChrisB)
-Monti di Ala (ChrisB)
-Laajavuori (Mikko Virtanen)
-Ruuhimäki (Mikko Virtanen)
-Kuomiokoski ((c) Esko Kytömäki/Tangoteam)
-Pöykky (Mikko Virtanen / pacenotes by Joonas Lönn)
-Myllylähde ((c) Esko Kytömäki/Tangoteam)


v1.12.4
- Maps***.7z fájl ellenörzés javitása
- Ypsonas rallysprint (Stefanos Georgiou) -installer bugfix
v1.12.3
-Pian del Colle (Casgra11) -installer bugfix
-Pian del Colle Reversed (Casgra11) -installer bugfix
v1.12.2
- RallySimFans_Launcher - Indító és konfiguráló eszköz update (Mika-n)
- .NET Core Desktop Runtime 3.1.15 hozzáadása
- NgpCarMenu plugin update (Mika-n)
v1.12
- RallySimFans_Launcher - Indító és konfiguráló eszköz (Mika-n) hozzáadása
- NgpCarMenu plugin automatikus update (Mika-n)
- RBRvr v1.6 VR mod for OpenVR (Keijo "Kegetys" Ruotsalainen) www.kegetys.fi hozzáadása
- Pályák
-Lucéram - Col Saint-Roch (Casgra11)
-Pian del Colle (Casgra11)
-Pian del Colle Reversed (Casgra11)
-Pian del Colle Snow (Casgra11)
-Pian del Colle Snow Reversed (Casgra11)
- BTB pályák
-Karkaus (Esko Kytömäki / TangoTeam)
-Komokoriki Hill Road 2021 (AJNZ)
-Komokoriki Hill Road 2021 R (AJNZ)
-Kuohu ((c) SSTF / BTBfin)
-Lebanon Rally SSS RPM (Georges Barakat and Jannecordians)
-Savulampi (Esko Kytömäki / TangoTeam)
-Vesala ((c) Esko Kytömäki / TangoTeam)v1.11
- Pályák
-Biskupice SSS (Jan Kaderabek, Lorenzo Clerici, Silvio Kuhm)


v1.10
-FixUp plugin update (WorkerBee)
- BTB pályák
-Aittajärvi ((c) Justup and BTBfin)
-Kaihuavaara 2021 ((c) Justup and BTBfin)
-Vennivaara ((c) Justup and BTBfin)


v1.09.1
- Installer hibajavítás (pacenote, gauger plugin)
- Pályák
- Vargassence Mirror-Reverse (Martinez)v1.08
- Alapvetö összetevök megjelenítése (Rallysimfans.hu, NGP6, FixUP, NGPCarMenu, rbr_RX pluginok)
- Módosított fájlellenőrzés az rsf_install_files mappában
- Csökö navigátor hang megszüntetése (nem pacenote plugin kompatibilis)
- RichardBurnsRally_SSE 4Gb patch (4Gb virtuális memóriát engedélyez az RBR számára x64 platformon)
- Egyéb hibajavítások

- Pályák
-Komarov (Miro Kurek, Myra43, Napa RBR Cup)
-Komarov II (Miro Kurek, Myra43, Napa RBR Cup)
-Komarov Snow (Miro Kurek, Myra43, Napa RBR Cup)
-Komarov Snow II (Miro Kurek, Myra43, Napa RBR Cup)
- BTB pályák
-mappa átnevezés (Myttäälä Gravel --> Myttaala Gravel)
-mappa átnevezés (Pirttijärvi --> Pirttijarvi)v1.07.2
-FixUp plugin update (WorkerBee)
- NgpCarMenu plugin automatikus update (Mika-n)
- Cserélje ki a fomenü RallySchool menüjét a Rallysimfans.hu menü linkre
- SplashScreen hozzáadása
- Nyelvspecifikus alapértelmezett navigátor hang beállítás
- Beállítások modosítása hozzáadva a Telepítés típusai közé (nincs kijelölve semmilyen összetevö)
- Reklámtáblák, Particles, Scripts, TrackSettings fájlok telepítésének megjegyzése
- RBRTestPlugin.dll letiltása
- Telepítö fájlok megörzése (rsf_installer_files) az itt található fájlokat nem tölti le a szerverröl
- Pályák
- Vargassence (Martinez)
- BTB pályák
- Bareyo (Sisco)
- Bareyo II (Sisco)
- Bareyo Snow (Sisco)
- Bareyo Snow II (Sisco)
- Course de Cote de Cauterets (Jerome65)
- Dylanda (Mikael Jakobsson (Jacken))
- Dylanda II (Mikael Jakobsson (Jacken))
- Erken (Mikael Jakobsson (Jacken))
- Erken II (Mikael Jakobsson (Jacken))
- Gästabudstrofen (Mikael Jakobsson (Jacken))
- Kidney Health Snow (xtribe)
- Miadamanjaka (Beelabba)
- Miadamanjaka II (Beelabba)
- Montecrestese (Luciano Migliorati)
- Sainte - Agnes (RBR-WRC)
- Skogby (Mikael Jakobsson (Jacken))
- Stoccareddo (Barto91)
- Stoccareddo II (Barto91)
- Tikkala (Paulus Linjamäki)
- UK 2 (Barnaudprod)
- Valkenswaard Rallycross (Chavy)
- Valvestino (Dallas)
- Valvestino II (Dallas)
- Ypsonas rallysprint (Stefanos Georgiou)
- Hokkara Gravel ((c) Justup and BTBfin)
- Hokkara Gravel Rever ((c) Justup and BTBfin)
- Hokkara Snow ((c) Justup and BTBfin)
- Hokkara Snow Rever ((c) Justup and BTBfin)
- Myttäälä Gravel ((c) Justup and BTBfin)
- Pirttijärvi ((c) Justup and BTBfin)
- Sarvana ((c) Justup and BTBfin)
- Pengonpohja ((c) Justup and BTBfin)
- Inland Road Shakedown 2021 (AJNZ1)
- Inland Road Shakedown 2021 R (AJNZ1)


v1.05
- NgpCarMenu plugin update (Mika-n)
- RBR_FixUp-4.1.35.89 (WorkerBee)
- RBR_PhysicsNG-6.4.759.432 (WorkerBee)
- Pályák
-Ring Kulso 2011 pre-alpha V0.6
-Ring Belso 2011 pre-alpha V0.6v1.04
- NgpCarMenu plugin update (Mika-n) (BTB pályák indítása)
- Választható Automatikus navigáció a Rallysimfans.hu menüképernyőre
- RBR_RX plugin hozzáadása (BTB pályák indítása)
- Telepítő hibajavítás
- BTB pályák
- Bikol Tardos (Keke)
- Vyskälä SS1 (Vileska)
- Vyskälä SS2 (Vileska)
- Vyskälä SS3 (Vileska)
- Vyskälä SS4 Evening (Vileska)
- Vyskälä SS4 Noon (Vileska)
- Burgknop (DonLeon08)
- Burgknop II (DonLeon08)
- Le barrage des gorges (Bob)
- Arteara Artedara (Airam)
- Cercados de Espino (Sisco)
- Olocau Gatova (Zaxxon)
- Limnis Plastiras (Xaros)
- Castrazza Sardinia (Bruce)
- Nechanice - Presin (izzy.gnr)
- Lantosque - Luceram (ChrisB)
- Lantosque - Luceram II (ChrisB)
- Antaramanana (Beelabba)
- Antaramanana II (Beelabba)
- El Cubilete (ChrisB)
- Serra d'Agua (Sisco)
- Sibiu Superspecial (Spiridush)
- Blyfoten (Jalle)
- Dead Head (Jonathan Johansson)
- Hacke Pokalen (Linus Norén)
- Hurricane Peak Hillclimb Snow (Casgra11)
- Sagen Sweden 2012 (RBR-WRC)
- Ouninpohja (SSTF / Mikko Virtanen)
- Ouninpohja II (SSTF / Mikko Virtanen)v1.02
- NgpCarMenu plugin update (Mika-n)
- Autók, Pályák képei és egyéb Ikonok hozzáadása
- Magyar navigátor hangok
- Vas Gábor (VasGabi)
- Telepítő hibajavítás

v1.01
- Rallysimfans.hu plugin hozzáadása
- Audio.dat fájl kitömörítése
- PC_InputFilter.ini átnevezése
- Írásvédettség megszüntetése
- FMOD Audio bankok (WorkerBee és FMOD team) hozzáadása
- NGPCarMenu plugin (Mika-n) hozzáadása
- Pacenote Plugin (WorkerBee) Magyar nyelv támogatás
- Magyar navigátor hangok
- Hlavacsek István (Hlavi)
- Horváth Otto (Dumber)

v1.0
Elérhető extra tartalmak:
- Magyar navigátor hang
- Javított hangok
- Pacenote Plugin (WorkerBee)
- Gauger Plugin (v317mt)
Telepítő módosításokat végez néhány eredeti textúrán. (Reklámtáblák, Betöltőképernyők, Sportbíró és médiás mellények, Mentőhelikopter, Javított víz textúra, Javított kipufogóláng textúra, DashBoard textúra)


Telepítési információk

- A Rallysimfans.hu plugin és az új pályák NEM kompatibilisek a cseh (RBRTM) és a francia (RSRBR) pluginnal!
- A telepítő futtatásához internet hozzáférés szükséges.
- A játék megfelelő működéséhez telepítse számítógépének legfrisebb drivereit!
Köszönet az alábbi pályakészítőknek és segítő csapatoknak:
4fuig
Airam
AJNZ1
AleksiP
Alessandro
Antudusun
Arno101
Atiwrc
Beelabba
black f./jharron
Bob
Bojan Pintar
Bostjan Berglez
Bruce
BTBfin
Casgra11
ChrisB
Code_79
Com8
Cyber.hu
David Hradil
DevTrackTeam
DmRally
DonLeon08
DonPedro
Dzalud
Eneko Celayeta
Eno72
Esko Kytömäki
Esko Kytömäki/Tangoteam
Gaiabio
Georges Barakat
GermanGarage
Hlavacsek István
ISI
izzy.gnr
Jalle
Jan Kaderabek
Jannecordians
JCRR
Jerome65
Jonathan Johansson
Joonas Lönn
Jukka Grönfors
Kahoo
Keijo "Kegetys" Ruotsalainen
Keke
Klacix
LEZA
Linus Norén
Lipe Valentin
Lorenzo Clerici
M.Virtanen
marcarimany
Marko Kytömäki/Tangoteam
Martinez
Mathou
Mato22
Mikael Jakobsson (Jacken)
Mika-n
Mikko Virtanen
Miro Kurek
Myra43
Napa RBR Cup
P. Dall'Era
Plankgas
RALLY guru
Rallyesim Team
Ravitoto
RBR-WRC
Rodrigo Rodriguez
Savo Stage Team
Savo Stage Team Finland
Silvio Kuhm
Sisco
Slawek Wiszczor
Spiridush
TangoTeam
Tibi
Tobier
Tomsmalley
Tortue
Tuergisch
v317mt
Vas Gábor
Vašek Šourek
Vasilij Popov
Vileska
Vratislav Honzálek
W.H.C. SICILY Rally Tracks
WorkerBee
Xaros
ZaxxonKellemes időtöltést kíván a https://www.rallysimfans.hu csapata! 
Napi Szakaszok

Elöző napi eredmények

186 Daily Stages WRC
Point
30 Tommy / Stelbaczki Tamás
27 NyilasM / Nyilas Mihály
25 JyriSalmi / Jyri Salmi
23 DECKER Jonas / Jonas Decker
21 hopti22 / Horváth György
20 Simon Black / Simon Black (OSR)
18 Rsf-yzj / Hakka Yan
17 GinXP / Dapkus Gintautas
16 Osmar Schu / Osmar Schultz
15 Eetu Majoinen / Eetu Majoinen
13 SlinkySlonkyWaffle / Julien Peeters
12 just911 / JustinJ
11 hyyu / SRC赛委会-安全车驾驶员
10 SG-GabrielWee / Gabriel Wee
9 Westheimer / Sage von Richthofen
8 Picure / Jack Ko
7 RODRIGUEZ Javi / Javi Rodriguez
5 QUELLOMBARTE / QUEL LOMBARTE
3 TORRENT Joan / TORRENT Joan
1 Aleks Lesk / Aleks Lesk

186 Daily Stages R5-A8-B-R4
Point
30 Szecso36 / Szecsődi Kristóf
27 rallyfenegyerek / Pap Róbert
25 Vasgabi / Vas Gábor
23 Pusztító / Hevesi István
21 Hlavi / Hlavacsek István
20 foki78 / Berki Norbert
18 LAPINSKAS Remigijus / Remigijus Lapinskas
17 hopti22 / Horváth György
16 Tommy / Stelbaczki Tamás
15 Simon Black / Simon Black (OSR)
13 Osmar Schu / Osmar Schultz
12 GinXP / Dapkus Gintautas
11 SG-GabrielWee / Gabriel Wee
10 Rsf-yzj / Hakka Yan
9 CarlosOliveira / Carlos Oliveira
8 DECKER Jonas / Jonas Decker
7 novi / David Carreira
5 Iceman787B / Fabrizio Ravera
3 VAITEKUNAS Linas / VAITEKUNAS Linas
1 luumu / M. Hokkanen

186 Daily Stages R2-R3-A7-Rally4
Point
30 NyilasM / Nyilas Mihály
27 DECKER Jonas / Jonas Decker
25 Simon Black / Simon Black (OSR)
23 JyriSalmi / Jyri Salmi
21 IlPia / Marco Piardi
20 Osmar Schu / Osmar Schultz
18 GinXP / Dapkus Gintautas
17 GPedrero / Guillermo Pedrero
16 hopti22 / Horváth György
15 KERONEN Onni / Onni Keronen
13 szabipinter03 / Pintér Szabolcs
12 RODRIGUEZ Javi / Javi Rodriguez
11 CASTRO Jesus / Jesús Castro
10 Westheimer / Sage von Richthofen
9 eddhartley / Edd Hartley
8 KasTe / Lauris Aizderdzis
7 HEBDA Mirek / Hebda Mirek
5 ZALANDAUSKAS Linas / Linas
3 VELLINKI Ville / Ville Vellinki
1 GONZALEZ Jonay / Jonay González

 
 webmaster| Plugin version NGP6: 0.53.5004| Plugin version NGP: 0.47.2030| Plugin version: 0.47.1979Betöltési idő: 0.407 másodperc